POCRVENELI OD STIDA Rusi otkrili: HRVATI nam se IZVINJAVAJU zbog Vide!

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova dobilo je veliki broj poruka od građana Hrvatske, u kojima se oni izvinjavaju za komentare hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide na Svetskom prvenstvu u fudbalu, izjavila je danas portparolka tog ministarstva Marija Zaharova.

Hrvatska
Vida slavi finale sa decom, Foto: EPA,AP

Na video snimku, koji je objavljen nakon pobede Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Vida uzvikuje "Slava Ukrajini", a bivši hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević dodaje da je to bila "pobeda za Dinamo i Ukrajinu".

SRPSKI SUDIJA U NEVERICI FIFA srušila Mažićeve SNOVE!

Zaharova je rekla da su se mnogi hrvatski građani izvinili, ocenivši da su neprikladne politički obojene izjave na fudbalskom prvenstvu.

SKANDAL U MOSTARU Dečak slavio pobedu Hrvatske uz povike: "Nož, žica, Srebrenica" (FOTO+VIDEO)

"Postoji igra fudbal i postoji politika - to su različite stvari", naglasila je Zaharova.

Međunarodna fudbalska asocijacija (FIFA) objavila je zvanično upozorenje Vidi zbog snimka, dok je Vukojevića kaznila sa 15.000 svajcarskih franaka.

LUDILO NA FEJSU Srbin napisao: "SVI koji navijaju za HRVATE, neka se IZBRIŠU sa liste prijatelja"! OVAKVU reakciju NIJE očekivao! (FOTO)

"Registrovali smo stav FIFA, koja je sprovela sopstvenu istragu, i čuli sve šta je rečeno u ime hrvatske strane", dodala je Zaharova, prenosi TASS.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

Najnovije - Alo.rs