Era Istrefi
Printscreen
Era Istrefi

Printscreen

Era Istrefi, Foto: Printscreen Youtube

Pop pevačica Era Istrefi pevaće na otvaranju Mondijala 2018. a ova Albanka, rođena u Prištini, na najstrašniji način vređala je Srbe i srpsko kulturno nasleđe, snimajući skandalozan spot usred naše svetinje na Kosovu, crkvi Svetog Nikole u njenom rodnom gradu.

Istrefijeva će nastupiti u Moskvi 14. juna, na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu koje će se održati u Rusiji, a ona će pevati zvaničnu himnu takmičenja.

Albanska pevačica pre nekoliko godina snimila je skandalozan spot u centru Prištine kada je sa polugola grupom igrača obučenih u crnu odeću ušla u crkvu Svetog Nikole koja se nalazi u ovom gradu.

Priština

Profimedia.rs

Priština, Foto: Profimedia.rs

Ona u ovom spotu nastupa naga do pojasa, prekrivena providnom majicom, a bradavice je prelepila trakom I na taj način sakrila od pogleda, a frizura koju nose ona i njeni pratioci je zaprepašćujuća.

Ostali igrači koji su deo koreografije u spotu, obučeni su I našminkani u crne boje. U scenama iz spota oni igraju I ponašaju se kao u transu, pa neodoljivo podsećaju na sataniste koji su ušli da jezivim ritualom oskrnave hrišćansku svetinju.

Međutim, na Kosovu gde haraju Albanci, sve je moguće.

Mediji su još u to vreme, objavljivali informacije da Albanci koriste crkvu Svetog Nikole kao javni toalet. Nešto kasnije, crkva je ograđena, pa se prestalo sa divljačkom praksom kakvu mogu da započnu samo narodi koji nemaju ništa svoje, ni tradiciju, ni veru, ni zemlju, za koju vrlo dobro znaju kome pripada.

 

Komentari (3)

Marko

12.06.2018 18:19

prenesite ovu informaciju Rusima oni ce to rešiti

ŠOJKE

12.06.2018 18:25

PA ona je Srpkinja albanskog porekla,rodjena u Srbiji.

R line

12.06.2018 19:36

Proći će kao i šiptar što je lomio krst na crkvi.....