AU, KAKVO "PREDAVANJE" SRPSKOG TRENERA! Živadinović OPLEO i po Kiji Kockar: Takve sam sve j*bao, k*rale bi se droplje i u tramvaju! (VIDEO 18+)

Neverovatan video snimak pojavio se na društvenim mrežama a na njemu je u glavnoj ulozi Milan Živadinović, srpski fudbalski trener.

Milan Živadinović
Milan Živadinović, Foto: Alo/M.Metlaš

Živadinović je, očito ponešen aktuelnom situacijom na srpskom rijaliti nebu, odlučio da prozbori pred studentima i o ponašanju njegovih učesnika.

Popularni Živa je potom podvukao i paralelu sa ličnim iskustvima u životu sa određenim tipom devojaka.

"Ova mala...od onog mandova ćerka, čuvena Kija, letačica jedna...najveće droplje na svetu su te jadovke. Ja sam ih sve j*bao! K*raju se neviđeno! U tramvaju bi se k*rale i držale za kvaku. A to je sad hit - zaključio je Živadinović.

 

 • Korisnik: jadni starac
  08/06/2018 - 21:28
  Čovek je imao škog, a sada halucinira.
 • Korisnik: Zena zmija
  08/06/2018 - 01:35
  Konacno neko da kaze istinu!
 • Korisnik: Tito
  07/06/2018 - 23:44
  Zasto je sok kada se Kija spomene u tom kontestu. Mozda je stvarno bila i sa njim posto je spisak poduzi od pevaca, doktora, advokata, fudbalera, pilota... zasto ne bi bio i trener na spisku!?
 • Korisnik: Dragan Niš
  07/06/2018 - 22:24
  Pa zbog ovakvih stručnjaka i pedagoga nam se u sportu a pogotovu fudbalu dešavaju skandali.Ovaj matorac je pobrkao imena i ličnosti tako da nije loše da ga priupitate na koga je mislio kad može ovako da lupeta.
 • Korisnik: Ni muškosti ni stida
  07/06/2018 - 21:17
  Bedna drtina! Ima li decu?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs