Baba i bejzbol
twitter/MLB
Baba i bejzbol

twitter/MLB

Baba i bejzbol, Foto: twitter/MLB

Reakcija bake koja je gledala bejzbol odmah iza domaće baze, proširila se brzinski internetom i podsetila nas na nekadašnjeg košarkaša Los Anđeles Lejkersa, Kobi Brajanta.

PROČITAJTE JOŠ:

Između baze gde stoji udarač i publike postavljena je providna zaštita, kako loptica ne bi udarila navijače. Iako je tu zaštita, svakako nije svejedno kada prema njoj leti loptica brzinom većom od 100 kilometara na sat. Sasvim normalna reakcija je da se cimneš, pomeriš da te loptica ne udari, zažmuriš itd..

Međutim, ova bakica nije ni trepnula! Njena reakcija je postala viralni hit koji je pogledalo više od milion ljudi. Ova starija gospođa je verni navijač Toronta i na utakmicama se nalazi uvek na istom mestu. Nije prvi put da je ostala ukopana na mestu ovaj drugi klip je još smešniji jer muškarci sa njene leve strane su od straha pokušali da se sakriju iako je tu zaštitna mreža! Njena reakcija nakon udarca je oduševila i nasmejala fanove!

Ovo nas je podsetilo i na Kobi Brajanta dok je igrao. Naime, Barns je hteo da izvede aut dok je Brajant stajao ispred njega pokušavajući da blokira loptu, Barns je potom izveo "lažnjak", to jest u Brajantovo lice je hteo da pošalje lažan pas dok Kobi nije ni trepnuo. To je taj mentalitet crne mambe!