Davidovac i Dobrić
Vladimir Markovic
Davidovac i Dobrić

Vladimir Markovic

Davidovac i Dobrić, Foto: Vladimir Markovic

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u okviru osmog kola Evrolige na domaćem terenu od ekipe Asvela 74:72!

PROČITAJTE JOŠ:

Bek Zvezde, Ognjen Dobrić nije hteo mnogo toga da kaže novinarima posle teškog poraza: 

"Nema šta mnogo pametno da kažem. Imali smo dobijenu utakmicu, ali smo greškama i nekim glupostima dozvolili im da se vrate i da izbore taj produžetak. Posle ste videli, igralo se koš za koš i nismo uspeli da pobedimo", rekao je Dobrić novinarima posle meča.

Zvezdan motivacionim govorom pokrenuo svoje igrače: "Nemojte da igrate kao domaćice!"

AUTOR: Alo.rs/ M.D. i Miloš Dreković DATUM I VREME: 15.11.2019. 22:05 Trener Asvela prokomentarisao utakmicu! Zvezdan Mitrović, Foto: ALO! Miloš Dreković Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u okviru osmog kola Evrolige na domaćem terenu od ekipe Asvela 74:72! Trener Asvela, Zvezdan Mitrović je posle meča izjavio da je utakmica bila veoma negledljiva: "Mi smo jedna skromna ekipa sa velikim srcem!

"Treba da probamo da zaboravimo ovo. Derbi je već za dva dana, to nam je najbitnije. Pogodio nas je ovakav poraz, ali moramo da se osvestim i spremimo za derbi", rekao je Dobrić i dodao: "Imaju kvalitetnu ekipu, ali igraju kao i mi – toplo, hladno".

Davidovac se složio sa svojim saigračem:

" Pratio sam ih dosta. Otvorili su sezonu izvaredno, ali i oni osciliraju. Naravno da ćemo pokušati da se izdignemo iz ove teške situacije, derbi je odlična prilika za to. Naravno biće izuzetno teško, naročito posle ovakvog poraza za koji smo sami krivi"

BONUS VIDEO 

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"