Crvena zvezda Budućnost
ALO! Vuk Žarić
Crvena zvezda Budućnost

ALO! Vuk Žarić

Crvena zvezda Budućnost, Foto: ALO! Vuk Žarić

Najpoznatiji sportski novinar u Crnoj Gori Nebojša Šofranac izneo je svoj stav o dešavanjima na utakmici Crvena zvezda - Budućnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Šofranac je osudio ponašanje navijača Zvezde i istakao da nikada u svom životu nije video nešto slično.

- Ovakvu mržnju nisam video nikad na sportskim terenima, ni u najcrnjim derbijima gradskih i arhi neprijatelja. Nisam nikad video da od zagrevanja i čak tunela traje guranje, prostačko pljuvanje i nacionalističko vređanje najgore vrste, da 7.000 ljudi cele noći kliču: ‘Šiptari’ i leče svoje vekovne rane, da 50 puta vređaju predsednika kluba i države, da se zaleću na istog, da jednaki bes imaju na početku i na 40 razlike.

- To treba uživo videti, da je Evropa meč bi bio prekinut 10 puta i neokončan, zbog fizičkog ataka i zbog šovinizma, rasizma i klero-fasizma. Danilović je 2002. godine tvrdio da Partizan neće nikad u ABA jer nece da vodi igrače na gljotinu Zagreba, a to je smešno pri ovome, mržnja je veća nego prema Hrvatima 1991.godine. U hodnicima tuča i psovanje šiptarske majke,a nigde psihijatara - napisao je Šofranac.

Komentari (3)

Ris

15.04.2019 22:44

Baš me zanima što li su to radili.

Ja

16.04.2019 07:16

Pa da, vi ste Evropa i kod vas bi bio prekinut..Au!

Ja

16.04.2019 09:27

Smjesan je. Pa sta su prosle godine radili navijaci Buducnosti. Oni su fizicki napali Zvezdine kosarkase. Traze izgovor za poraz. Ovo je u sluzbi Mila, da kaze vidite kako vas Srbi mrze, a ustvari mrze njegovu politiku.