Stefan Janković
P. Vuković
Stefan Janković

P. Vuković

Stefan Janković, Foto: P. Vuković

Krilni centar Stefan Janković tek što je potpisao za Partizan, a istog dana odradio je i prvi trening. On je nedavno uspeo da dobije raskid saradnje sa Crvenom zvezdom, a onda je potpisao ugovor sa španskom Fuenlabradom koja ga je poslala na pozajmicu u redove crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Janković smatra da će se brzo uklopiti, a da će Partizan kao ekipa rasti iz utakmice u utakmicu.

- Sve je super, znam momke od pre. Jedino malo forma... Trenirao sam individualno, bilo mi je teško sve to, ali konačno se rešilo i evo me u Partizanu. Očekivanja? Kada si u klubu kao što je Partizan, naročito ove godine kada je mlada ekipa, očekujem da rastemo iz utakmice u utakmicu.Novica mi je kao stariji brat bio prošle godine, bez obzira na sve što se priča. Vrhunska četvorka, dosta sam mogao da naučim od njega rekao je krilni centar.

Janković bi mogao da debituje već u utorak uveče protiv francuskog Asvela u utakmici četvrtog kola Evrokupa, a u ovoj sezoni nosiće dres Partizana sa brojem 33.

Komentari (1)

dada

23.10.2018 08:28

AHAHAH nezno on od juce ni staje iskreno nije vazno koji je igrac i nikad mi nece biti jasno stamu ovo treba sam sebi skace u stomak ili hoce da budu u centru paznje