Crvena zvezda - Budućnost
aba-liga.com
Crvena zvezda - Budućnost

aba-liga.com

Crvena zvezda - Budućnost, Foto: aba-liga.com

Košarkaši Crvene zvezde hoće pobedu u Beogradu protiv velikog favorita Barselone u utakmici Evrolige, istakao je danas trener Andrija Gavrilović. Duel sa najskupljim timom Evrope za crveno - bele dolazi u trenutku odlaska trenera Milana Tomića, koga je nasledio dosadašnji pomoćnik Gavrilović.

On je Zvezdina prva želja za trenera! Pregovori su počeli, ali Valensija hoće da pokvari posao! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 18:52 - 23.10.2019. 19:08 BOMBA! Ćavi Paskal, Foto: printscreen Kako prenose domaći mediji, renomirani španski stručnjak, Ćavi Paskval mogao bi da preuzme klupu Crvene zvezde! Kako prenosi "Sportklub", iskusni Španac se nalazi u pregovorima sa čelnim ljudima Crvene zvezde! On je sa Barselonom osvojio Evroligu 2010.

"Svi znaju snagu i ciljeve Barselone ove sezone. I mi smo svesni toga, ali se naš zadatak zna - da napadnemo pobedu na svakoj utakmici Evrolige koju igramo ove sezone. Verujemo da možemo, a naša filozofija je da svako treba da pokaže na terenu da je bolji od Crvene zvezde", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Vreme je da raduži Zvezdini opremu, ali će ostati u Beogradu gde će pojačati rivala za trofeje!

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 18:29 - 23.10.2019. 18:49 Slabe partije koštale ga mesta u timu! Majkl Odžo, Foto: Alo/Marko Metlaš Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović najavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare da će biti promena u igračkom kadru! Kako prenosi "Maxbetsport", prvi koji će razdužiti opremu je centar Majkl Odžo!

On je pozvao sve navijače Zvezde da daju podršku u već rasprodato dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Ne krijemo da je specifičan trenutak, ali baš zato sada očekujemo još veću i bučniju podršku sa tribina. Ubeđeni smo da neće izostati", kazao je Gavrilović.

Čović otkrio zbivanje u Crvenoj zvezdi i direktno zapretio igračima! Oni su sledeći

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 12:55 Nema više šale. Nebojša Čović, Foto: Alo/Marko Metlaš Nebojša Čović je ovog jutra posalo jasno upozorenje košarkašima Crvene zvezde, ali i otkrio ko je bio prva želja za novog trenera. Najpre je poslao javnu poruku košarkašima: "Ovo deluje kao šok terapija, videćemo da li će biti dobra ili loša.

Košarkaš Ognjen Dobrić podsetio je da je Barselona ovog leta dovela zvučna pojačanja kao što su Nikola Mirotić, Brendon Dejvis, Kori Higins, Malkolm Dilejni i drugi.

"Ulazimo u ovu utakmicu spremni. Barselona sa trenerom Svetislavom Pešićem ima jasan ciljem da se plasira vrlo visoko, čak i do trofeja Evrolige. Međutim, mi radimo naporno i želimo da se prikažemo pred našim navijačima u najboljem svetlu. Verujem da uz bučnu podršku sa tribina možemo do dobrog rezultata koji bi nam doneo mnogo", zaključio je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno - beli biće bez povređenog Derika Brauna, koji će pauzitati dve nedelje. Utakmica između Crvene zvezde i Barselone igra se sutra sa početkom u 21 sat.

BONUS VIDEO:

Konferencija Crvene zvezde u Londonu pred utakmicu sa Totenhemom