Košarkaši Crvene zvezde
KK Crvena zvezda
Košarkaši Crvene zvezde

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaše Crvene zvezde narednog četvrtka očekuje nova velika evropska utakmica, pošto u okviru 4.kola Evrolige u Beograd stiže Barselona. Tim koji sa klupe predvodi nekadašnji trener crveno - belih Svetislav Pešić, a na terenu Nikola Mirotić, biće gost Crvene zvezde u četvrtak 24.10.2019. godine od 21 sat u dvorani “Aleksandar Nikolić“. 

Zvezda izborila novu šansu i produžetke, ali se izgleda ona nije dalje pitala!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su posle produžetaka! Crvena zvezda Makabi, Foto: Printscreen Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija u Izrealu rezultatom 84:69! Gubili su crveno-beli celu utakmicu, posle šest minuta igre Makabi je imao prednost 17:2! Ulaskom Perperoglua situacija na terenu se promenila, ali ne i dovoljno da Zvezda stigne do prednosti.

Odziv Zvezdaša i kupovina sezonskih karata u pretprodaji i prodaji je tokom leta premašio sva očekivanja i doneo izvanredne rezultate, pa će Crvena zvezda i pored ogromnog interesovanja za utakmicu sa Barselonom pustiti u prodaju ograničen kontigent karata, koje će se prodavati od utorka na svim prodajnim mestima Tickets.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

Cena karata za tribine iznosi 1.000 dinara, dok je parter 500 dinara skuplji. Za belu ložu treba izdojiti 2.000, plavu 2.500 i VIP ložu 3.000 dinara. Počasna mesta koštaju od 5.000 do 20.000 dinara u zavoisnosti od kategorije.

BONUS VIDEO:

Delije zaustavile autobus