Crvena zvezda - Cedevita, Dobrić
ABA LIGA/KK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Cedevita, Dobrić

ABA LIGA/KK Crvena zvezda

Crvena zvezda - Cedevita, Dobrić, Foto: ABA LIGA/KK Crvena zvezda

Zvezda je uspešno počela pohod na odbranu trofeja šampionata Srbije, nakon što je trofej ABA lige vratila u svoje vitrine.

PROČITAJTE JOŠ:

KAŽEMO ZVEZDA I ČOVIĆ, A MISLIMO NA JUNIORA Kakav preokret u Filipovom životu!

NASTAVLJA SE PAKAO ZA VUJOŠEVIĆA Dule morao na još jednu operaciju!

 

MIJAILOVIĆ OTKRIO BUDŽET ZA NAREDNU SEZONU Ostoja se takođe dotakao i dolaska Milosavljevića, evo šta kaže!

Crveno-beli su dominirali od početka do kraja protiv nemoćnog Dunava, ekipe koja se plasirala u drugi deo Superlige sa poslednje validne pozicije.

Na početku utakmice igralo se sa dosta promašaja, ali se krajem prve deonice ritam ubrzao. Zvezda je već tu napravila solidnu prednost i imala dvocifrenu prednost.

Najlepši potez utakmice viđen je početkom druge četvrtine kada je Rivers uposlio Dobrića i poslao mu loptu za alej-up sa polovine terena.

Izabranici Milana Tomića do poluvremena su održali preko 50 odsto šuta iz igre, dok je Dunav nastavio da "sipa" šuteve za tri poena, ali nažalost po njih bez pristojnog broja pogodaka.

Kej Si Rivers je bio izuzetno raspoložen za nadigravanje sa Dunavom i pogodio je prve tri trojke koje je uputio ka košu protivnika.

U drugom poluvremenu viđena je dominacija Dušana Ristića, trećeg centra koji će sigurno igrati dosta više do kraja sezone s obzirom da je istu završio Majk Cirbes.