Dejan Milojević
Alo foto: Marko Metlaš
Dejan Milojević

Alo foto: Marko Metlaš

Dejan Milojević, Foto: Alo foto: Marko Metlaš

Doskorašnji trener Mega Sokerbeta, Dejan Milojević otkrio je da se pored Partizana za njega interesovala i Crvena zvezda.

- Imao sam razne ponude, ali odabrao sam Partizan zbog toga ko je i šta je i zbog toga što sam hteo da radim sa Duškom Vujoševićem. Zvezda me je zvala u tom trenutku i davala mi je 30 odsto više para - rekao je Milojević i dodao:

- Ionako mi je smešno kada pričaju "uvek ste imali više love nego Zvezda", evo ja vam kažem da kada sam došao u Partizan imao sam 30 odsto veću ponudu od Zvezde.

Dejan Milojević

Alo.rs/V.Marković

Dejan Milojević, Foto: Alo.rs/V.Marković

Nisu ga zvali samo sa Malog Kalemengdana, bilo je i "jačih" ponuda.

- U tom trenutku me zove Dinamo Moskva, jedan od najboljih klubova u Evropi i nudi mi bukvalno duplo više para. Miško mi je rekao "ti nisi normalan", ali rekao sam im 'ne, hoću ovamo'. Takav sam, šta da radim. Ne da se nisam pokajao, već sam uživao - jasan je bio Milojević.

Inače, Milojević je karijeru počeo u Beouvuku, zatim je dve godine igrao za FMP, četiri za Budućnost, dve za Partizan i Pamesu, te jednu u dresu Galatasaraja. Trener Mege je bio od 2012. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

20.10.2020 10:16

Nisu bile pare u pitanju. Tada se u reprezentaciju ulazilo iz Partizana. Milojević je imao fantastične partije pre dolaska u Partizan ali su mu vrata reprezentacije bila zatvorena. Dolaskom u redove crno belih je posle prosečnij izdanja zaigrao za reprezentaciju. Cenim i poštujem njegovu i igračku i trenersku karijeru ali bar neka ne načinje temu koja je tabu.