Ergin Ataman
Alo/M.Metlaš
Ergin Ataman

Alo/M.Metlaš

Ergin Ataman, Foto: Alo/M.Metlaš

Trener košarkaša Anadolu Efesa Ergin Ataman oprezan je pred duel sa Crvenom zvezdom. Efes dočekuje Zvezdu u petom kolu Evrolige u utorak od 18.30.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom naredne nedelje odigraće se dva kola Evrolige, a turski tim želi da duplo kolo započne trijumfalno.

"Želimo da počnemo duplo kolo pobedom. Crvena zvezda je opasan tim koji ima mobilne visoke igrače kao što su Gist i Faje, ali i igrača kao što je Odžo ispod koša. Njihova odbrana na perimetru je jako dobra. Uz motivaciju sa tribina želimo da izađemo kao pobednik iz ovog duela", rekao je Ataman.

Vasilije Micić, plejmejker Efesa i reprezentacije Srbije, ali i bivši član crveno-belih, ističe da je ovo samo još jedna utakmica.

Bobi bez minuta u porazu Dalasa, Lejkersi demolirali Šarlot

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 28.10.2019. 10:21 Srpski košarkaški reprezentativac Boban Marjanović ponovo nije dobio minute za Dalas u porazu od Portlanda 121:119 u NBA ligi. Lebron, Foto: EPA Etienne Laurent Visoki centar ni u trećem meču u sezoni zvanično nije debitovao za Maverikse, koji su izgubili na svom terenu u neizvesnom finišu iako su 30 sekundi pre kraja imali vođstvo.

"Ova utakmica će biti kao i sve ostale. Moramo da budemo fokusirani 40 minuta i da budemo spremni na fizički obračun. Oni će biti motivisani i nadam se da će arena biti puna, a mi ćemo dati sve od sebe kako bismo pobedili", kazao je Micić.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana