TRENER BUDUĆNOSTI O MAJSTORICI Zvezda je favorit i znam šta nas čeka u Beogradu!

Na provokativno pitanje novinara, koji je naveo da se u Beogradu "ponovo očekuje atmosfera linča", da li će moći da "psihički pripremi" ekipu, Repeša je kazao da on pokušava da spusti "loptu na zemlju"

Jasmin Repeša, trener Budućnosti
Jasmin Repeša, trener Budućnosti, Foto: Budućnost VOLI, Aba liga

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša rekao je da ga raduje što je njegova ekipa izjednačila protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige, ali da su crveno-beli i dalje favoriti za osvajanje regionalnog takmičenja.

"Zadovoljan sam što smo poravnali rezultat i izborili se da idemo u Beograd ponovo. Čestitam igračima na strpljivosti i kada nije bilo najbolje, ali i što su došli do vrlo važne pobede za nas", rekao je Repeša novinarima posle utakmice. Znamo da je vruć teren u Beogradu. Zvezda je favorit, nema dileme, ali mislim da ako kontrolišemo ritam kako treba, odnosno ne dozvolimo da se odlepe možemo do rezultata. Moramo da naučimo da kontrolišemo 40 minuta, to su ključne stvari", rekao je Repeša.

Na provokativno pitanje novinara, koji je naveo da se u Beogradu "ponovo očekuje atmosfera linča", da li će moći da "psihički pripremi" ekipu, Repeša je kazao da on pokušava da spusti "loptu na zemlju" "Ne bih više o tome, molio sam i naše, ali znate da me nisu poslušali. Mislim da je večeras bila druga priča. Da će biti teško, biće. Posao moj je da pripremim ekipu. Da li će to biti dovoljno - to oni treba da urade na terenu", rekao je Repeša.

On je dodao da su igrači "primer svima", jer medju njima "nije bilo ni najmanjih trzavica".

Budućnost je sa 84:80 pobedila Crvenu zvezdu, te tako izjednačila na 2:2 u finalnoj seriji ABA lige.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi