Crvena zvezda
Alo/M.Metlaš
Crvena zvezda

Alo/M.Metlaš

Crvena zvezda, Foto: Alo/M.Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju šampiona ABA lige, ekipu Budućnosti, a klub je na zvaničnom sajtu objavio važno obaveštenje za javnost.

Obaveštenje šampiona Srbije prenosimo u celosti.

Kao lider na tabeli, bez poraza u dosadašnjem toku takmičenja u regionalnoj ligi, KK Crvena zvezda mts organizuju meč koji je proglašenom utakmicom "povišenog rizika" nakon sastanka sa predstavnicima policije i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, koja se igra 30.12.2018. godine u dvorani "Aleksandar Nikolić".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, karte po standardnim cenama za duele ABA lige su puštene u prodaju u četvrtak. Klub ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, neće biti, osim na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda mts dobio je 20 karata za meč koji je odigran u Podgorici u 2. kolu ABA lige).

KK Crvena zvezda mts takođe, posle sastanka koji je održan u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve svoje navijače da u nedelju ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu, dođe do nove pobede kojom bi završili kalendarsku 2018. godinu.

Kapije dvorane biće otvorene dva i po sata pre početka, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima - piše na sajtu KK Crvena zvezda.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.