Kejsi Rivers, Zvezdina dobrodošlica
Twitter, Screenshot
Kejsi Rivers, Zvezdina dobrodošlica, Foto: Twitter, Screenshot

Američki košarkaš Kevin Kresvel (KC) Rivers u ponedeljak je prošao lekarske preglede I postao novi igrač Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Tridesetjednogodišnji košarkaš tako je i zvanično pojačao crveno-bele u koje donosi veliki kvalitet na terenu, radnu etiku, imidž ozbiljnog profesionalca i porodičnog čoveka.

Iskusni košarkaš, koji može da igra na tri pozicije (primarne dva I tri) veliko iskustvo sticao je igrajući profesionalnu košarku poslednjih deset godina u brojnim velikim klubovima (Beneton, Lokomotiva, Himki, Real dva puta, Panatinaikos, Bajern) sa kojima je osvajao I trofeje na najvišem nivou.

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, od koje se oprostio u velikom stilu u subotu uveče, ali je nakon poziva Crvene zvezde kako I sam kaže nakon obavljenih pregleda znao da je njegova nova epizoda u ozbiljnoj košarkaškoj karijeri.

PREPORUČUJEMO I OVO:

"Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera... bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim’, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu.To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?", rekao je Rivers po okončanju lekarskih pregleda, koji su pokazali da je Kej Si u izvanrednom fizičkom stanju.

Novi igrač Crvene zvezde već tokom popodneva priključiće se novim saigračima na treningu, kako bi se što pre uključio u rad tima pred izazove koji slede.

Rivers će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 23.