Miroslav Nikolić
Marko Metlaš
Muta Nikolić

Marko Metlaš

Muta Nikolić, Foto: Marko Metlaš

Iskusni košarkaški stručnjak Miroslav Nikolić od danas je novi trener Vojvodine iz Novog Sada. 

PROČITAJTE JOŠ:

UTAKMICE KOJE SE PAMTE: CRVENA ZVEZDA - BARSELONA 2:4 (20. OKTOBAR 1982. GODINE) Aplauzi Dijegu na „Marakani“

Navijač londonskih „pevaca“ iz Švedske žali zbog odbijenog zahteva za promenu imena Dozvolili su Krompir, a meni ne daju Totenhem

"Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba prikljuhciti tri ili ćetiri iskusna, kvalitetna igraća. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, pa želim da nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, krenemo da gradimo tim koji ce biti kadar za vise domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto", rekao je za Nikolić za novosadski Dnevnik.

Miroslav Muta Nikolić

M. Metlaš

Miroslav Muta Nikolić, Foto: M. Metlaš

Kako se navodi, ostaje još da se dogovore detalji saradnje, a ugovor sa Nikolićem će verovatno biti potpisan na četiri godine.

U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, bio je trener Budućnosti, Hemofarma, Apolona, Radničkog, Crvene zvezde i Partizana, a poslednji angažman imao je u Dinamiku.

Srpski košarkaš iz NBA sasuo Amerikancima istinu u lice! Bombardovali su mu zemlju '99. godine, nije zaboravio!

AUTOR: Sportske/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 10:17 Teško detinjstvo. Gudurić o bombardovanju, Foto: Youtube printscreen Srpska košarkaška kolonija u SAD je od minulog leta postala jača za bivšeg beka Crvene zvezde i reprezentativca Srbije Marka Gudurića. Momak iz Priboja je ostvario svoj san, dobio je dvogodišnji ugovor od Memfis Grizlisa, tima koji "kreće od nule".

Kao selektor reprezentacije Srbije do 19 godina 2007. godine osovojio je zlato na Svetsko prvenstvo u Novom Sadu, a do skoro je bio asistent Aleksandru Ðorđeviću.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja