Upravni odbor sednica
KK Partizan
Upravni odbor sednica

KK Partizan

Upravni odbor sednica, Foto: KK Partizan

U četvrtak, 14. novembra, Upravni odbor KK Partizan NIS je održao redovnu sednicu u beogradskom hotelu Metropol Palace. U prisustvu 15 od 20 članova UO, predstavljeni su izveštaji o radu svih sektora. Nakon prezentacije finansijskog stanja, konstatovana je likvidnost kluba, kao i značajno povećanje prihoda od prodaje ulaznica. Predstavljen je izveštaj sektora marketinga, kao i izveštaj sportskog sektora kojem je pružena puna podrška u daljem radu.

Fenomenalni Vanja Marinković nadigrao Lučića, Milutinov blizu dabl-dabla, Lendejl najefikasniji (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/F.R. DATUM I VREME: 15.11.2019. 23:03 Mladi sprski bek-šuter upisao 19 poena za Valensiju, na drugoj strani Vladimir Lučić bio prvi strelac Bajerna sa 14 poena. Vanja Marinković, Foto: Alo/M.Metlaš Valensija je u osmom kolu upisala drugu pobedu u Evroligi ove sezone. Bajern je deklasiran sa 82:56 u hali "Fuente de la Sant Luis".

„Na redovnoj sednici Upravnog odbora, održanoj u četvrtak, napravili smo još jedan presek trenutnog stanja u svim segmentima našeg poslovanja i moram reći da imamo čime da budemo zadovoljni. Naravno, Partizan ne bi bio to što jeste kada ne bismo stremili ka većim, to jest najvećim ciljevima, a na putu ka ostvarenju tih ciljeva nas čeka još mnogo teških prepreka“, istakao je predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović i potom dodao:

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

„Prvi u nizu izazova je predstojeći derbi u kojem želimo pobedu i na terenu ali i van njega. Pozivam naše navijače da u što većem broju dođu u Štark Arenu, ali i da navijaju sportski, uzdržavajući se od bilo kakvih uvreda, upućenih bilo kome, čak iako smatraju da je neko svojim ponašanjem te uvrede isprovocirao. Želimo da prvi derbi koji organizujemo u Areni prođe u najboljem mogućem redu i da na taj način još jednom pokažemo veličinu kluba koji predstavljamo“, poručio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Nemanja Gordić posle velike pobede Partizana nad Lokomotivom!