Džoni O Brajant
KK Crvena zvezda
Džoni O Brajant

KK Crvena zvezda

Džoni O Brajant, Foto: KK Crvena zvezda

O’Brajant se već stavio na raspolaganje, trenira sa timom, i pokušaće da se što pre pripremi za velike izazove koji očekuju ekipu u narednom periodu.

U prvoj izjavi za klupski sajt, Džoni je istakao da veruje da će mu period privikavanja proći brzo, i da može mnogo da pomogne timu:

“Sve što želim je da donosim pobede klubu, timu. Znate moju igru, znam puno veština u ovoj igri posebno za visokog igrača, mogu da šutiram za tri poena,mogu da igram „unutra“. Donosim raznolikost, timu nedostaje takva vrsta krilnog centra. Dolazim da pomognem timu da nastavi da pobeđuje, i da radim i igram naporno“

Džoni O Brajant

KK Crvena zvezda

Džoni O Brajant, Foto: KK Crvena zvezda

„Znam dosta igrača u ovom timu, znam i nekoliko trenera u stručnom štabu. Očekujem da ću se odlično uklopiti. Ovo je odlična, sjajna grupa ljudi, glavni trener je zahtevan, ali vrlo posvećen , stalo mu je do svojih igrača, i mislim da će to preneti i na nas. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam da krenem“.

Kao igrač Makabija nije mogao da oseti atmosferu Evrolige u Beogradu, ali o navijačima Crvene zvezde zna puno i očekuje veliku podršku čim se za to steknu uslovi zbog pandemije:

„Ne mogu da dočekam da zaigram pred navijačima, Znam da su zaista neverovatni i da će biti sjajno. Jedva čekam da ih vidim na tribinama – napred Crvena zvezda!“ rekao je Brajant.

PROČITAJTE JOŠ: