Milan Tomić
EPA Andrej Cukic
Milan Tomić

EPA Andrej Cukic

Foto: EPA Andrej Cukic

"Posle velike pobede protiv Fenera, upozorio sam igrače da nam sledi teška utakmica protiv Budućnosti. Ipak, nije krivica igrača za poraz već moja. Snosim krivicu jer ih nisam ubedio da će biti teška utakmica. Utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini, na domaćem terenu smo davali i primali poene a rezultat je išao u korist gostima. Naša odbrana, ta velika odbrana protiv Fenerbahčea i 56 primljenih poena spokazala se protiv budućnosti od koje primimo 89 poena", rekao je trener Zvezde i dodao:

Pročitajte još:

"U nastavku je Budućnost dala neke teške poene, preko ruke, za tri i za dva, ali obično to tako biva. Kad daš protivniku mogućnost i priliku da poveruju da mogu. Ovo je druga utakmica i moramo da odreagujemo jer je već sledeća utakmica protiv Makabija."

Usledilo je pitanje novinara koliko su se Tomić i stručni štab posvetili skautingu posle kojeg je trener šampiona ABA lige i Srbije impulsivno odgovorio.

"Šta misliš da se nisam posvetio skautingu? Kakvo je to pitanje? Misliš da nije bilo skautinga za Budućnost? Tvoje pitanje nema veze sa košarkom. Koliko pratiš košarku", nije skrivao bes Tomić.

Ovakav uspeh se nije dogodio 11 godina - Briljantna nedelja za naše košarkaše

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 12.10.2019. 23:14 Drugo kolo Sevrolige i Evrokupa proteklo je u znaku Srba. MVP kola u kvalitetnijem takmičenju bio je Vasilije Micić, dok je za najboljeg igrača u proteklom kolu Evrokupa proglašen Rade Zagorac. Foto: EPA Sedat Suna Zanimljivo, posledniji put su dva najkvalitetnija klupska takmičenja MVP priznanja istovremeno poneli Srbi pre 11 godina.

Scenu sa konferencije za medije pogledajte od 15:15 na snimku.

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!