Miloš Teodosić
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS
Miloš Teodosić

EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Miloš Teodosić, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Miloš Teodosić najavio je da će najkasnije do kraj sezone napustiti Los Anđeles Kliperse i vratiti se u Evropu.

Teodosić ove sezone ima malu minatažu kod trenera Doka Riversa, često ni ne ulazi u igru, pa razmišlja o povratku na Stari kontinent u poslednjoj godini ugovora.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video kako to izgleda... Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo", rekao je Teodosić za "Glas Amerike".

Teodosić smatra i da njegov saigrač Boban Marjanović zaslužuje veću ulogu u timu.

"Bobi je imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u rotaciji i da treba sigurno da dobija više minuta. Mislim da će u dobijati više šansi. Opet, sezona je tek počela".

Kako je naglasio, sledeće leto je veoma bitno jer je na programu Svetsko prventvo u Kini i već sada poručuje da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Ðorđeviću.

"Verujem da će momci koji budu na raspolaganju selektoru izboriti plasman na Svetsko prvenstvo", zaključio je on.

Komentari (5)

Goga

22.11.2018 18:52

Debilast... :(

Ja

22.11.2018 19:22

@Goga - Ti...

Ja

22.11.2018 19:24

Madjionicari kao on, Sved, Dragic nisu za dopingovanu rulju..

Miško

22.11.2018 22:35

Šta se on tu uopšte pita, twitter mag i veliki menadžer MiškoR o svemu odlučuje i zamlaćuje čitaoce bajkama o pulenima i njihovim neverovatnim magijama i uspesima... Pošto je željan ličnog košarkaškog uspeha i pažnje u Srbiji što ne sredi sebi da zaigra u nba, godine nisu bitne a i onako nema koga nije oblačio i vodio na draft od VaseM pa dalje i detaljno izveštavao o tome.

Djole

23.11.2018 06:39

NBA drhti od njegove odluke