Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica
ALO! Vuk Žarić
Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica

ALO! Vuk Žarić

Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica, Foto: ALO! Vuk Žarić

Plejmejker Crvene Zvezde Filip Čović posle pobede protiv Budućnosti (97:54) i osvajanja titule u ABA ligi rekao je da je ostvaren cilj postavljen na početku sezone.

Pročitajte još:

SILOVANJEEEEE: Bivši košarkaš Partizana uz repliku iz kultnog filma ismejao Budućnost! (VIDEO)

IGRAČI SU GAĐANI STOLICAMA, DOŽIVELI SU HOROR I LINČ Budućnost tvrdi da ABA lige više ne postoji i traži smenu čelnih ljudi! (FOTO)

ZATVORSKI REŽIM Nebojša Čović nije štedeo Budućnost nakon poraza, njegova izjava je oštra poput noža! PRODUBIO IM JE RANU

"Čestitao bih saigračima i stručnom štabu na fenomenalnim partijama tokom čitave sezone. Imali smo i uspona i padova, ali bilo je više uspona, što je na kraju donelo ovo titulu, koja nam mnogo znači", rekao je Čović novinarima posle utakmice.

Organizator igre crveno-belih, jedan od najzaslužnijih za slavlje, posebno se zahvalio navijačima.

Nebojša Čović

Alo!/Marko Metlaš

Nebojša Čović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

"Navijači su nam stvarno mnogo pomogli", rekao je Čović i dodao o čemu je ekipa razmišljala u trenucima dok su čekali rivala da izađe na teren.

"Razmišljali smo samo o tome da što pre izađu, da što pre počne utakmica i da što pre pokažemo gde nam je mesto", zaključio je Čović.

Centar Crvene zvezde Majk Cirbes rekao je da se oseća sjajno zbog činjenice da su se crveno-beli vratili u Evorligu.

Majk Cirbes

Vladimir Markovic

Majk Cirbes, Foto: Vladimir Markovic

"Sjajan je osećaj. Kada sam se vratio ovde želeo sam da od sledeće sezone igramo Evroligu, da budem siguran da ćemo se vratiti. Srecan sam zbog toga, znao sam da će se to desiti", rekao je Cirbes, koji je govorio i o atmosferi tokom poslednjeg susreta u finalu.

"Atmosfera je bila ''luda''. Svi smo očekivali sjajno navijanje, ali ovo je bilo neverovatno", zaključio je nemački reprezentativac.