Čarls Dženkins
ALO Foto: Marko Metlas
Čarls Dženkins, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Košarkaši Zvezde na sjajan način su odigrali pripremne mečeve u predsezoni. A jedan od miljenika crveno-belih navijača, Čarls Dženkins, postigao je 15 poena protiv Olimpijakosa u prijateljskom meču koju su crveno-beli dobili u Pireju sa 73:71.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što je pored sjajne pobede košarkaša Zvezde izazvalo dosta pažnje jeste i zanimljiva prepiska Zvezdinog beka i jednog navijača.

- Uskoro mi je rođendan, može taj dres brate - upitao je jedan od vatrenih navijača

Ubrzo je usledio odgovors Čarlsa Dženkinsa koji je naišao na oduševljenje.

- Nema dres brate… imam umm, kako se kaže na srpskom t shirt – odgovorio je Dženkins

Tu se nije stalo sa zanimljivom prepiskom, pa je povratnik u Zvezdin dres konstatovao da je danas svima rođendan budući da mu je dosta "delija" tražilo deo opreme.

Ovaj igrač će imati sve uslove da dalje razvija svoj veliki talenat!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 20.09.2019. 20:57 Tokom leta 2019. godine bio je član reprezentacije Srbije do 19 godina, kao i selekcije do 20 godina na Evropskom prvenstvu. Marko Pecarski, Foto: fiba.com Supertalentovani krilni centar Marko Pecarski potpisao je sa klubom trogodišnji ugovor i u KK FMP će ostati do jula 2022.godine.

Crvenu zvezdu u sledećoj nedelji očekuje ABA Super kup koji se održava u Zagrebu i gde košarkaši sa malog Kalemegdana brane trofej koji su osvojili prošle godine pobedom nad podgoričkom Budućnosti.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana