Igrači Zvezde
KK Crvena Zvezda
Igrači Zvezde

KK Crvena Zvezda

Igrači Zvezde, Foto: KK Crvena Zvezda

Košarkaši kluba sa Malog Kalemegdanu prvo nisu mogli da otputuju u sredu na planirani meč protiv Reala u Madrid, on je odložen za ponedeljak, a tim Dejana Radonjića će do španske prestonice morati da ide autobusom. 

Kraljevski klub je čak od Evrolige tražio da se meč registruje službenim rezultatom 20:0 u njihovu korist, jer se Zvezda nije pojavila na utakmici. Ali nisu se pojavila čak ni službena lica, pa su „molbe“ Kraljevića pale u vodu.

- Uzeli smo čarter i trebalo je da letimo u utorak, iako je utakmica trebalo da bude odigrana u sredu. Nažalost, ni u utorak nismo imali gde da sletimo. Onda smo odložili let za sredu prepodne i ni na kraj pameti mi nije bilo da pomislim da bi se 'kraljevski klub' toliko brinuo i plašio, pa da hoće da utakmica bude registrovana 20:0. Neverovatno. Dakle, nema praštanja nigde –Čović
Španija još nije sanirala posledice Filomene, pa će Crvena zvezda iz Valensije ka Madridu morati da se zaputi autobusom. To znači da će na drumu provesti oko 300 kilometara, koliko iznosi razdaljina između ova dva grada. Uostalom, na ovaj način se dovijaju i ostali sportski kolektivi na Pirinejskom poluostrvu poslednjih dana.

ABA liga je zbog svega odlučila da pomeri meč Crvene zvezde protiv Borca, pa se on neće igrati u ponedeljak, kako je bilo planirano, već će se o terminu naknadno odlučivati. Podsetimo, Zvezda sutra do 19:00 časova igra protiv Reala u okviru Evrolige, da bi naredni susret igrala već u petak sa Barselonom u Beogradu.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: