Majkl Odžo
Alo/Vladimir Marković
Majkl Odžo

Profimedia

Majkl Odžo, Foto: Profimedia

Čović je ponovo zatražio odgovore povodom smrti doskorašnjeg košarkaša crveno-belih Majkla Odža.

Odžo, Čović

TV Pink printscreen

Odžo, Čović, Foto: TV Pink printscreen

Ko će osvojiti ABA ligu?

 

- Ovde imate zamenu teza, da žrtvu, odnosno one koji brane žrtvu, napadaju oni koji su napravili ogromne propuste. Nama sada ne treba nikakva patetika, te savest mirna, te čiste ruke, te prljava savest... Nama to ne treba. Mogao je Odžo da kaže šta god hoće, ali ona pitanja na koja mora da se odgovori jesu kako su oni koji su organizovali trening u toj sali, a to je skaut Partizana, piše u novinama, kako je dopustio Odžu da trenira. Da li su mu pregledali zdravstvenu dokumentaciju? Ako nisu, to je propust, ako jesu, a pustili ga da trenira, još veći propust. Ove sada patetične izjave, priče, iskazi posle sedam dana, to je, bože me oprosti, pred sedmodnevni pomen. Zašto se ćutalo, zašto se krilo - pita se Čović.

Zvanično: Odžo nije umro u Partizanovoj sali!

- Zarad istine, moram da kažem sledeće: nigerijski košarkaš je u Urgentni centar dovezen u 12.55 časova. U ambulanti je vršena reanimacija do 13.25 i to je tačno vreme kada je zvanično konstatovana smrt Majkla Odža. Sve ostalo su paušalne izjave i nepotpune informacije - želeo je da naglasi naš izvor koji je insistirao na anonimnosti. Podsećamo, u medijima se prethodnih dana spekulisalo sa informacijama da je Odžo preminuo u sali FK Partizan u 12.20 časova što u odnosu na zvanične medicinske podatke pravi „rupu“ od sat i pet minuta?!

Iako je Čičić u razgovoru za „Alo!“ rekao da je posle tragičnog događaja seo na motocikl i pratio sanitetsko vozilo do Hitne pomoći, Čović je izjavio:

- Te neke priče, mi smo išli za Hitnom pomoći... Odžo je sam odvezen u Urgentni centar, niko nije otišao s njim. Svaki dan imamo pritisak i ja ga razumem. I od njegove porodice, i od Ambasade Nigerije, i od njegovog zvaničnog agenta Amerikanca. Ljudi jednostavno traže kompletnu istragu i ostale podatke - insistira na rešavanju ovog tragičnog događaja Čović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

alo

15.08.2020 09:52

Manite nas vise tog Čovica sto je maznuo pare na Kosovu i oprao preko Zvezde.. Politicar lopov prevarant lazov.. Pišite o necem drugom i nemojte njega, i takve selektivno glorifikovati