Andrea Trinkijeri
KK Partizan
Andrea Trinkijeri

KK Partizan

Andrea Trinkijeri, Foto: KK Partizan

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da meč protiv Zadra u 6. kolu ABA lige veoma važan za njegov tim posle poraza od Venecije u Evrokupu.

"Igramo u gradu koji živi za košarku, gradu sa fantastičnom dvoranom i publikom koja i te kako ume da podrži svoj tim u teškim trenucima. Zadar je počeo takmičenje na način na koji je počeo i učiniće sve da protiv nas stvori neku iskru koja će im preokrenuti sezonu. Ali i za nas, posle izuzetno loše utakmice protiv Venecije, Zadar je veoma važan. Moramo sa puno više energije da igramo", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ:

 Crno-beli posle pet kola u regionalom takmičenju imaju skor od tri pobede i dva poraza, dok Zadrani imaju učinak 0-5.

Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić rekao je da protiv Zadra nikada nije bilo lako igrati, pa i u sustrašnjem susretu očekuje veliku borbu.

"U Zadru nam nikada nije bilo lako, očekujem da će nas dočekati puna dvorana i veoma motivisan protivnik. Mi moramo odigrati puno bolje nego protiv Venecije i iz te bolje igre pronaći put kojim bismo došli do pobede. I jedinima i drugima je ovaj meč veoma važan, tako da očekujem veliku borbu na terenu", izjavio je Gordić.

Utakmica između košarkaša Zadra i Partizana igra se sutra od 18 sati u dvorani "Krešimir Ćosić".

BONUS VIDEO:

Prva izjava Ognjena Kuzmića!