Saigrači misle na  njega: Luka Mitrović
Aleksandar Dimitrijević
Saigrači misle na  njega: Luka Mitrović

Aleksandar Dimitrijević

Saigrači misle na njega: Luka Mitrović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Bivši kapiten Crvene zvezde, Luka Mitrovič, na svom Tviter nalogu je objavio jasnu poruku svojim bivšim saigračima i stavio do znanja da je podrška tu!

PROČITAJTE JOŠ:

Crvena zvezda je tri puta bila šampion Jadrana, i to u nizu, a prošle godine je Budućnost prekinula seriju, u Morači. A zanimljivo je da Zvezda nikad šampionsku pobedu nije pred domaćim navijačima!

To je bio jedan od razloga da se javi bivši kapiten Zvezde koji je još 2015. godine igrao, a Zvezda je sa 3-1 okončala seriju protiv Cedevite u Zagrebu, u narednoj sezoni je trijumfovala sa 3-0 protiv Mega Leksa u finalu, a poslednji meč igrao se u Sremskoj Mitrovici.

Pa su ponovo osvojili ovog puta u Zagrebu kada su dobili Cedevitu bilo je 77:61 za 3-0 u seriji, kada je Dion Tompson bio najefikasniji igrač crveno-belih. Da li će mu se ostvariti želja saznaćemo u ponedeljak u 19 časova kada se u hali "Aleksandar Nikolić igra peti meč! 

Zanimljivo je i da se titula nikada nije rešila u "majstorici", uvek se ranije rešavala, kada se igralo po plej-of sistemu.

Još 2007, Partizan je slavio sa 2-0, Zvezda je Cedevitu slomila sa 3-1 i 3-0, Megu sa 3-0, a prošle godine je bilo 3-1 za Budućnost