Milan Tomić
Alo! V. Zogović
Milan Tomić

Alo! V. Zogović

Milan Tomić, Foto: Alo! V. Zogović

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, obratio se medijima posle poraza od Budućnosti u četvrtom meču finala ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu 26 minuta, što pokazuje statistika. Ali ako hoćemo da napravimo neku analizu i uđemo u detalje, presudan deo su bile trojke Klarka i Džeksona kod nerešenog rezultata", rekao je Tomić i dodao:

"Utakmicu su odlučili mali detalji. Meč moramo da zaboravimo, imamo poslednji meč kod nas, moramo da odigramo dobro i osvojimo ABA ligu".

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Budućnosti sa 84:80, u četvrtom meču finala ABA lige.

Crveno-beli u Podgorici su bili bez Džoa Reglenda i Stratosa Perperoglua.

"Videćemo da li će biti spremni Reglend i Perperoglu. Igrali smo na gostujućem terenu i morali smo da odigramo mnogo bolje nego u Beogradu. Mislim da smo bili dobri, ali su detalji odlučili", kaže Tomić.

Majsotorica je na programu u ponedeljak od 19 časova.

"U drugom poluvremenu, pogotovo u poslednjoj četvrtini, Budućnost je odigrala agresivno i oterala nas je do pola terena. Kada smo se dogovarali za utakmicu, znali smo da će biti pritisak i dogovor je bio da se lopta primi na tri poena, a ne na pola terena".

Tomić nije želeo da traži alibi za dva poraza u Podgorici.

"Kada su se povredili i Reglend i Perperoglu, ni u jednom trenutku nisam dao izjavu da nam nedostaju. Ne tražim alibi, moramo da odigramo utakmicu, imamo ostale igrače. Sigurno da nam nedostaju, ali ne treba tražiti alibi", zaključio je on.