Ritas - Venecija
eurocupbasketball.com
Ritas - Venecija, Foto: eurocupbasketball.com

Košarkaši Venecije su savladali Ritas u okviru Grupe B Evrokupa u kojoj se nalazi i beogradski Partizan. Italijanska ekipa je slavila rezultatom 81:72 i ostvarila treću pobedu na pet odigranih mečeva.

Moskovljani poslali jasnu poruku šta Zvezdu očekuje u četvrtak! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.10.2019. 20:43 Najefikasniji u pobedničkoj ekipi je bio Aleksej Šved. Aleksej Šved, Foto: euroleague.net Košarkaši Himkija su zabeležili četvrtu pobedu u Evroligi, pošto su savladali Panatinaikos sa 103:86. Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su četvrti poraz u Evroligi!

Venecija je pitanje pobednika praktično rešila do poluvremena, pošto je posle 20 odigranih minuta imala 17 poena prednosti. U nastavku je Ritas uspeo da smanji deficit i da odigra odličnu treću deonicu, ali je vođstvo Venecije bilo toliko da do kraja meča nije bilo šansi za preokret.

PROČITAJTE JOŠ:

Najefikasniji u italijanskoj ekipi je bio Džeremi Čapel sa 21 poenom, dok su Mičel Vat i Džulijan Stoun dodali po 14. Na drugoj strani je sjajnu partiju pružio Martinas Ehodas sa 26 poena, ali ga je pratio samo Terel Holovej sa 15.

U okviru ove grupe u sredu od 19.15 neporaženi košarkaši Partizana gostuju Limožu, koji posle četiri odigrana meča ima jednu pobedu i tri poraza.

BONUS VIDEO:

Nemanja Gordić posle velike pobede Partizana nad Lokomotivom!