PARTIZAN I ZVEZDA DIREKTNO U PLEJ-OF Večitima značajno olakšan put do trofeja

Direktor Košarkaške Superlige Srbije Leon Deleon rekao je da se nada da neće doći do potpunog prekida nacionalnog prvenstva zbog epidemije virusa korona.

KK Partizan, KK Crvena zvezda, Ognjen Jaramaz, Bili Beron
KK Partizan, KK Crvena zvezda, Ognjen Jaramaz, Bili Beron, Foto: Twitter/KK Partizan

"Naravno da razmišljam o takmičenju. Situacija je teška, moraju da se steknu svi uslovi, pre svega zdravstveni kako bi eventualno mogli da ozbiljno krenemo u realizaciju Superlige. Nadam se da bi krajem maja moglo da se sveopšte stanje poboljša i da se sport, a samim tim i košarka, ponovo pokrene", rekao je Deleon u razgovoru za MaxBet sport.

Deleon ističe da je zbog situacije sa prekidom košakrških takmičenja u Evropi i regionu sasvim realno očekivati da Crvenu zvezda i Partizan vidimo tek u plej-ofu Superlige.

"Svestan sam da svi trenutno gledaju kada će početi Evroliga, Evrokup i ABA liga. Sasvim je realno očekivati da Crvenu zvezdu i Partizan vidimo tek u plej-ofu domaćeg šampionatu zbog termina, a ne u prvoj fazi Superlige. Ostaje da se vidi i da li je to izvodljivo. Mi smo čekali sa terminima i u normalnim okolnostima, a sada će tek da bude komplikovano. Ipak, umereni sam optimista. Verujem da neće doći do potpunog prekida i da ćemo ponovo imati šampiona u normalnim okolnostima", zaključio je Deleon.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi