Partizan - Crvena zvezda
Alo/Marko Metlaš
KK Partizan, KK Crvena zvezda, Ognjen Jaramaz, Bili Beron

Twitter/KK Partizan

KK Partizan, KK Crvena zvezda, Ognjen Jaramaz, Bili Beron, Foto: Twitter/KK Partizan

"Naravno da razmišljam o takmičenju. Situacija je teška, moraju da se steknu svi uslovi, pre svega zdravstveni kako bi eventualno mogli da ozbiljno krenemo u realizaciju Superlige. Nadam se da bi krajem maja moglo da se sveopšte stanje poboljša i da se sport, a samim tim i košarka, ponovo pokrene", rekao je Deleon u razgovoru za MaxBet sport.

Deleon ističe da je zbog situacije sa prekidom košakrških takmičenja u Evropi i regionu sasvim realno očekivati da Crvenu zvezda i Partizan vidimo tek u plej-ofu Superlige.

"Svestan sam da svi trenutno gledaju kada će početi Evroliga, Evrokup i ABA liga. Sasvim je realno očekivati da Crvenu zvezdu i Partizan vidimo tek u plej-ofu domaćeg šampionatu zbog termina, a ne u prvoj fazi Superlige. Ostaje da se vidi i da li je to izvodljivo. Mi smo čekali sa terminima i u normalnim okolnostima, a sada će tek da bude komplikovano. Ipak, umereni sam optimista. Verujem da neće doći do potpunog prekida i da ćemo ponovo imati šampiona u normalnim okolnostima", zaključio je Deleon.