Crvena zvezda - Andora, Regland
Alo/V.Marković
Crvena zvezda - Andora, Regland, Foto: Alo/V.Marković

 

Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Unikaha - Crvena zvezda na portalu Alo!

ČETVRTA ČETVRTINA

Na dva i po minuta pre kraja Odžo pogađa uz faul. Promašuje bacanje 73:65. Filip Čović pogađa sa linije slobodnih bacanja 63:59 minut i po pre kraja. Unikaha promašuje, u sledećem napadu Dobrić trojkaaaaaaa 73:72 minut pre kraja. Drama! Fernandez pogađa sa slobodnih bacanja Zvezdi treba trojka, Reglend je promašio za tri. To je to.... Šteta....

Perperoglu spušta Zvezdu na osam razlike minusa 67:59. pa Čović promašuje trojku. Roberts promašuje za tri poena, Perperoglu pogađa trojku na sredini ove deonice, pa onda Filip Čović unosi dramu 71:65 tri minuta pre kraja

TREĆA ČETVRTINA

Atraktivno zakucavanje Simanića za odličan početak 51:39, ali Salin sa druge strane odgovara trojkom 54:39. Nova trojka Unikaha, prednost je ponovo ozbiljna 57:39. U 7. minutu ove deonice Zvezda zaostaje 14 poena, 63:49 je na semaforu, a Ristić pravi faul u napadu. Španci promašuju napad, Dobrić dao trojku za 63:52. 

 Zvezda se spustila na plus 10 i imala poslednji napad u trećoj četvrtini da još više istopi razliku, ali izgubljena lopta u napadu i rezultat je ostao 65:55 pred četvrtinu odluke.

DRUGA ČETVRTINA

Zvezda nastavlja sa lošom igrom i na startu druge deonice. Unikaha ima "duplu" razliku 30:15. Nekoliko promašenih napada i jednih i drugih. Malaga poentira, ali Reglen uzvraća, treći minut ovog dela igre 32:17.

Zvezda ima sedam izgubljenih lopti, Perperoglu pogađa dve trojke zaredom 37:23, pa i treću 37:26. Topi se prednost Malage. Dijez i Unikaha je ponovo na plus 16, na dva mita do poluvremena. Brza kontra Zvezde Dobrić poentira 46:35, tajm aut za tim iz Malage.

Perperoglu smanjuje na 10 razlike sa bacanja 47:37. Na poluvremenu Maga vodi 51:47. Zvezda se spustila na plus 10 i imala poslednji napad u trećoj četvrtini da još više istopi razliku, ali izgubljena lopta u napadu i rezultat je ostao 65:55 pred četvrtinu odluke.

 

PRVA ČETVRTINA

Unikaha je krenula furiozno 5:0, trojka salina, pa zakucavanje Lesora. Loš početak Zvezde. Posle tri minuta prvi poeni i trojka Reglenda. Pa posle njega Simanić pogađa trojku 7:6. Poeni Španaca, još jedna trojka Berona. Šermadini pogađa za 16:9. Faul nad Čovićem, slobodna bacanja. Siguran Čović oba puta 16:11, sedmi minut meča. Odžo promašuje zicer, Zvezdini centri imaju velikih problema. Unikaha ima deset razlike 21:11. Nova trojka Salina, za najveću prednost domaćih 24:11. Zvezda je imala poslednji napad u prvoj četvrtini Kešelj promašio trojku. Rezultat prvog dela igre 26:13.

Dobro veče i dobrodošli na tekstualni prenos meča Top 16 faze Evrokupa Unikaha - Crvena zvezda na portalu Alo!

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je pred meč:

"Jedna od utakmica u kojoj nas očekuje veliki protivnik, jedan od favorita za osvajanje Evrokupa i to na njihovom terenu. Znamo kakva je atmosfera tamo, ono što moramo da uradimo je da iskontrolišemo utakmicu, njen ritam, da ne dozvoljavamo kontranapade, moramo da iskontrolišemo i skok u odbrani. Ako to budemo sproveli imamo velike šanse da pobedimo", rekao je Tomić za klupski sajt.

On je dodao da je protivnik "crveno-belih" zreo za najkvalitetnije takmičenje.

"Unikaha je evroligaška ekipa sa iskusnim igračima, znaju da igraju te utakmice. Mi smo kao tim jaki, kao grupa košarkaša možemo da odgovorimo na to iskustvo", dodao je Tomić.