Crvena zvezda
Alo/M.Metlaš
Crvena zvezda

Alo/M.Metlaš

Filip Čović protiv Igokee, Foto: Alo/M.Metlaš

Četvrta četvrtina:

Perperoglu i Reglend utišali su publiku u Laktašima! Taman kad se pomislilo da će crveno-beli potonuti na parketu, usledila je serija 7-0 i vođstvo 67:64.

Reglend je u 36. minutu nastavio da rešeta koš Igokee, ali je sa druge strane stigao odgovor Adamovića - 71:66.

Treća četvrtina:

Davidovac je sa pet vezanih poena vratio Zvezdu u meč - 46:46. Po prvi put pozorišna atmosfera u dvorani. Odžo i Reglend sa novih pet poena čine ovu Zvezdinu seriju (10-0) možda i prelomnom. Uzalud trojka Lafajeta na početku četvrtine.

Anđušić, Rikić i Adamović nisu se složili s tim da Igokea već u ovoj četvrtini podigne belu zastavicu. Rafalna paljba sa svih pozicija i domaći vode 58:55, Zvezda u neverici! Igokea u finišu čuva "+3" (62:59).

Druga četvrtina:

Igokea je fanstastično otvorila drugu deonicu. Serijom 8-0, Adamović, Milošević i Vuk Radivojević doneli su ovacije u dvorani, navijači su pesmom ispratili vođstvo domaćih 26:24.

Radivojević novom trojkom donosi "+5" Igokei posle čega Tomić traži tajm-aut. Simanić i Davidovac odmah vraćaju Zvezdu u igru (31:31), dok poenima Reglenda crveno-beli u 17. minutu dolaze i do male prednosti (35:33).

Crvena zvezda

Alo/M.Metlaš

Stratos Perperoglu, Foto: Alo/M.Metlaš

Poenima Lešića i Anđušića, Igokea po prvi put ima "+6", pa Tomić ponovo mora da vodi igrače na manju pauzu, posle koje Odžo samo jedno bacanje pogađa (43:41).

Prva četvrtina:

Zvezda počinje meč u sastavu Simanić, Ristić, Perperoglu, Davidovac i Reglend.

Gosti su bolje krenuli, Davidovac i Simanić su brzo pogodili trojke, međutim Igokea, predvođena Anđušićem i Ilićem odolela je do 4. minuta, kada je ovaj drugi takođe šutem sa velike udaljenosti, doveo klub iz Laktaša u prvo vođstvo (9:8).

Nakon što su domaći otišli na 14:10, trener Zvezde Milan Tomić naređuje potpunu ofanzivu preko Odžoa i Čovića i upravo njih dvojica su tvorci preokreta i serije 8-0 šampiona ABA lige.

Dobar dan i dobrodošli na tekstualni prenos meča Igokea - Crvena zvezda na portalu Alo!

"Utakmica u Laktašima, novo gostovanje za nas nakon Novog Mesta i Malage. Još jedna teška utakmica, imamo problem, neću moći da računam na Lazića, Cirbesa, Bili Beron je dobio udarac u koleno i takođe je rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, skoncentrisano, bez praznog hoda. Igokea je promenila trenera, doveli su i novog igrača, menjaju u hodu, i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč", rekao je Tomić za klupski sajt.

Crvena zvezda

Alo/M.Metlaš

Crvena zvezda je u prvom duelu sezone dobila Igokeu, Foto: Alo/M.Metlaš

Što se Igokee tiče, ne cvetaju im ruže. Na poslednjih pet utakmica, četiri puta su pognutih glava napuštali teren. Poslednji put protiv Budućnosti (96:70).