Partizan - FMP, ABA liga
Partizan NIS
Andrea Trinkijeri

Alo!/M. Metlaš

Andrea Trinkijeri, Foto: Alo!/M. Metlaš

Četvrta četvrtina:

Trojkama Nikolića i Pejdža za +26, meč u "Pioniru" je definitivno rešen. "Grobari" pevaju iz sveg glasa, lepa atmosfera.

Polovinom poslednje deonice, Partizan je prišao na korak od 30 poena razlike, uglavnom preko Pecarskog i Nikolića, dok je Si u 38. minutu vezao i dve trojke za ogromnih 83:51. Da je utakmica trajala 50 minuta, verovatno bi tolika bila i razlika.

Treća četvrtina:

Krka više od tri i po minuta nije dala koš. Partizan za to vreme preko Jankovića i Marinkovića beži na +17. Razigrali su se crno-beli u ovoj deonici, naročito Zagorac i Pejdž i sa nedostižnih 61:41, ulaze u poslednjih deset minuta meča.

Druga četvrtina:

Prva tri minuta u potpunosti su pripala Pecarskom koji je sa nekoliko vezanih poena odveo crno-bele na dvocifrenu prednost (27:16).

Si i Lendejl nastavljaju da drže čas košarke večeras slabim Slovencima, 36:22 u 17. minutu igre. Do kraja četvrtine - crno-bela rutina (39:30).

Prva četvrtina:

Krka preko Đape i Lapornika dolazi do početnog vođstva, međutim, crno-beli zahvaljujući odličnim Jankoviću i Siju ne dozvoljavaju Slovencima beg. Partizan igra s petorkom: Janković, Marinković, Gagić, Si i Renfro.

Sve do 8. minuta bilo je jake odbrane kod Slovenaca, a onda propast - Janković, Nikolić i Pejdž prave strašnu seriju 8-0 za 20:11.

Dobro veče i dobrodošli na tekstualni prenos meča Partizan - Krka na portalu Alo!

Partizan na krilima uspeha u Evrokupu i prve pobede u TOP 16 fazi protiv Albe dočekuje uvek nezgodnu i nepredvidivu Krku.

"Veoma je važno da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i moramo da se prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, pa očekujem dobar duel", izjavio je trener Andrea Trinkijeri za klupski sajt.