Nikola Jokić
AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić

AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić, Foto: AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Filadelfiju Sikserse 100:97, iako su u poslednju četvrtinu ušli sa minusom od 21 poen! Srpski centar, Nikola Jokić je postigao koš za pobedu u poslednjim sekundama meča!

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo je Jokić bio najefikasniji akter meča sa 26 poena, deset skokova i šest asistencija, dok je njegov suparnik iz Filadelfije, Džoel Embid bio najbolji na drugoj strani sa 19 poena i 15 skokova.

Denver je loše započeo utakmicu, več na poluvremenu su gubili 15 razlike, na kraju treće četvrtine veoma raspoloženi Džoel Embid je vodio Filadelfiju i do +20. Najveća prednost je viđena na početku poslednje deonice kada je Skot upisao prve poene u tom periodu igre!

Onda je usledio preokret domaćina, timskom igrom uspeli su da istope prednost Siksersa!

U poslednjem minutu Denver stiže do prednosti zahvaljujući nestvarnom poenu Jokića na tri sekundi do kraja. Neuspeli pik-en-rol sa Marejom, naterao je Jokića da doda loptu do Milsapa, koji mu je potom uzvratio,  a onda je Nikola u padu postigao koš za pobedu!

Pogledajte Jokićev koš iz više uglova!

Evo šta je Jokić uradio posle ludačkog koša za pobedu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 09.11.2019. 07:58 Totalno ludilo! Nikola Jokić, Foto: AP Photo/David Zalubowski Srpski centar i košarkaš Denver Nagetsa, Nikola Jokić doneo je svom timu veoma važnu pobedu košem u poslednjim trenucima utakmice! Sjajna partija Jokića koji je ubacio 26 poena za svoj tim, a poslednji koš je za televizijske špice koji će dugo pamtiti!

BONUS VIDEO 

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!