KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda mts
KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts

KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda mts

Branilac titule šampiona ABA lige je sezonu otvorio maksimalnim učinkom, a Mornar je osetio snagu izabranika Saše Obradovića. Trener šampiona Crne Gore Mihajlo Pavićević je posle meča sportski čestitao Zvezdi i pohvalio rad kolege Obradovića.

Ko može da ugrozi Zvezdu u trci za titulu šampiona ABA lige?

 

- Utakmica je imala epitet derbija na papiru, žao mi je što nije tako ispalo. Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Vidi se da je to ozbiljna evroligaška ekipa i da Sale radi sjajno. I na 30 razlike je igrala u istom ritmu, to je čini drugačijom od ostalih ekipa u ABA ligi - rekao je Pavićević, a onda se okrenuo kritikama.

Šef struke Mornara je posebno bio ljut na američkog plejmejkera Ajzeu Vajtheda.

- Uzalud je bilo upozorenje igračima da igramo protiv kvalitetnije i čvrste ekipe, da moramo timskom, pametnom igrom da odgovorimo. Prvih 20 minuta smo bili u igri, a posebno sam skrenuo pažnju da na početku treće četvrtine moramo da budemo maksimalno fokusirani. Tada smo potpuno izgubili ritam, igra nam se raspala zbog plejmejkera, koji je počeo da divlja. Igrao je neku svoju igru, verovatno da pokaže Saši da ga je nepravedno sklonio kad je bio u Lokomotivi. Zbog takve igre je utakmica posle pet minuta bila završena. Probali smo da se vratimo, ali Zvezda to nije dozvolila - zaključio je Pavićević.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

dole LAZ

18.10.2020 23:30

kad cete biti realni :branilac titule sampiona. aba lige,a liga nije zavrsena zbog korone jos zvezda bila treca.PISITE. OBJEKTIVNO...

Nikola990

19.10.2020 02:49

E stoji, sta je urnebesno rekao? Bravi.