Dalibor Andonov Gru
Youtube/IDJVideos.TV
Dalibor Andonov Gru

Youtube/IDJVideos.TV

Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV

Srpski reper Dalibor Andonov Gru je nažalost poginuo u 47. godini života. Njegova zaostavština je ostala kao inspiracija mladim umetnicima koji dolaze, a već je i podstakla mnoge. Među njima su i momci iz poznatog benda THCF. Oni su se na Instagramu oprostili od Andonova.

PROČITAJTE JOŠ:

"Legenda Gru nas je napustio! Sve nas je nadahnuo svojom muzikom, postali smo reperi zbog njega svi... THCF i Cela familija upućuje saučešće Gruovoj porodici, budite sigurni da je duša ovog dečaka otišla pravo u raj", stoji u objavi sa slikom benda i Grua, kao i Bogdana Bogdanovića.

Upravo su sa Bogdanom snimili sport pre dve godine, a Gru je u pesmi "Plan B" još jednom pokazao koliki je majstor muzike. Njegova uloga u spotu takođe je značajna, a poslednji kadar iz današnje perspektive tera suze na oči.

Pogledajte i sami.

Gru je napravio šalu o srpskim košarkašima, više ništa nije stigao da objavi! Legenda (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 17:44 - 09.09.2019. 17:52 Neka mu je laka zemlja. Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube Legendarni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu.

BONUS VIDEO:

Vladimir Matijašević nakon poraza od Portugala: Treba više da se borimo za naciju!