Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica
ALO! Vuk Žarić
Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica

ALO! Vuk Žarić

Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica, Foto: ALO! Vuk Žarić

Košarkaši Crvene zvezde su osvojili šampionsku titulu u ABA ligi pobedom nad ekipom Budućnosti u petom meču finalne serije plej-ofa rezultatom 97:54. Utakmica koja je trebalo da počne u 19.00 je startovala sa gotovo satom zakašnjenja, pošto su igrači gostujuće ekipe napustili zagrevanje jer im grupa navijača Zvezde nije dozvolila da priđu obruču, a potom su im “okupirali“ i klupu. 

PROČITAJTE JOŠ:

POVRATAK U ELITU! Pogledajte proslavu košarkaša Crvene zvezde (FOTO + VIDEO)

CRVENA ZVEZDA JE ŠAMPION! Nemiri, kašnjenje meča, provokacije, pakao dvorane, ali sve je jasno - TOMIĆEVA ČETA JE NAJBOLJA! (VIDEO)

 

U samoj utakmici crveno-beli ne samo da su pobedili nego su deklasirali Budućnost, a jedan od junaka meča bio je Boriša Simanić sa nekoliko izuzetnih poteza na svim delovima terena.

slavlje košarkaša Crvene zvezde

Alo/Vuk Žarić

slavlje košarkaša Crvene zvezde, Foto: Alo/Vuk Žarić

"Ja kad sam letos video Borišu, rekao sam: "Ovo je veoma veliki talenat." Sigurno mu nije bilo lako odjednom da igra u Zvezdi. Od decembra je proigrao i ovo mu je veliko iskustvo, sada već izrasta u igrača koji bi mogao da bude nosilac Zvezdine igre uskoro", izjavio je Milan Tomić za Alo.

Slavlje košarkaša Crvene zvezde započelo je već u dvorani "Aleksandar Nikolić", nema sumnja da će se nastaviti do duboko u noć.