BOGDAN JE ČUDO! Trojkom Lejkersima u poslednjoj sekundi RASPAMETIO LEGENDU NBA LIGE i komentatora, ma ljudi pogledajte samo tu reakciju!

Iza komentatora može se i videti opšte oduševljenje u Sakramentovoj hali, kao i razočaranje nekih navijača Lejkersa koji su meč protiv Kingsa posmatrali u povećem brojuBOGDA

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović, Foto: AP

Bogdan Bogdanović trojkom u poslednjoj sekundi protiv Lejkersa oduševio je javnost, a pre svega komentatore njegove ekipe.

SENZACIJA PRED FINALE ABU DABIJA Novak se osvetio Hačanovu za Pariz, a onda se šokirao kad je čuo ŠTA SE DOGODILO Nadalu!

Komentatori televizije NBSC, Dag Kristi i Grent Nejpir, imali su pomešane reakcije posle Bogdanovićevog sudbonosnog šuta.

UZALUD GA OŽIVLJAVALI 20 MINUTA Crnogorski košarkaš UMRO usred utakmice! Publika zanemela, saigrači se GUŠILI U SUZAMA!

 

Na snimku priloženom od strane pomenute televizije vidi se ceo proces pre i posle Bogdanove trojke, u kojem je Kristi bio u kompletnom šoku, a Nejpir je komentarisao uz legendarnu rečenicu "ako ne volite ovo, ne volite košarku Kingsa".

Iza komentatora može se i videti opšte oduševljenje u Sakramentovoj hali, kao i razočaranje nekih navijača Lejkersa koji su meč protiv Kingsa posmatrali u povećem broju.

BIKINI KAO DA NEMA Skinula se Jelena Đoković! Ovako razgolićenu je još niste videli, ŠTA TO RADI S JEZIKOM? (FOTO)

Sve u svemu, Bogdanova trojka će se dugo prepričavati čak i u NBA u kojem svi uglavnom imaju "kratko pamćenje".

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi