Andrea Trinkijeri (Bajern)
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
Andrea Trinkijeri (Bajern)

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Andrea Trinkijeri (Bajern), Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Trinkijeri smatra da ima neizmirene račune sa bivšim poslodavcima. Italijanski stručnjak traži da mu se isplati novac iz ugovora za aktuelnu sezonu.

On je pre izvesnog vremena podneo tužbu protiv Partizana za isplatu razlike u ugovoru koja je nastalala zbog različitog tumačenja preporuke Evrolige (organizatora Evrolige i Evrkupa) da se primanja igrača i članova stručnog štaba u poslednja dva meseca prošle sezone revidiraju s obzirom na to da se nisu igrala takmičenja zbog pandemije korona virusa.

Ali, Trinkijeri se ne zadovoljava time, već u tužbi zahteva i naplatu kompletne aktuelne sezone u kojoj je trener drugog kluba, pišu mediji.

U sezoni 2018/19 Partizan je s Trinkijerijem na klupi uzeo Kup Radivoja Koraća, a bio je i polufinalista Jadranske lige, odnosno finalista Superlige. Naredna, odnosno takmičarska 2019/20 imala je potencijal da bude istorijska.

Partizan je bio na prvoj poziciji u regionalnoj ligi, ali i prednost domaćeg terena u Evrokupu do kraja takmičenja, a u rukama i pehare za osvajače ABA Superkupa i Kupa Radivoja Koraća. Ali, onda se desila pandemija korona virusa i sezona je prekinuta.

Trinkijeri je zatim odlučio da prihvati ponudu Bajerna.

Pročitajte još: