Andrea Trinkijeri
ALO!/ M.Dreković
Andrea Trinkijeri

ALO!/ M.Dreković

Andrea Trinkijeri, Foto: ALO!/ M.Dreković

Košarkaši Partizana savladali su rusku ekipu Lokomotivu rezultatom 80:71 u 4. kolu Evrokupa.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri vratio se na klupu Partizana posle napada astme zbog koje je propustio meč sa Mornarom u Baru:

"Čestitam mojim igračima na utakmici i pobedi. Igrali smo sa navijačima, imali smo lošu treću četvrtinu, ali njihov talenat je veliki. Uspeli su da se vrate u meč i igraju čvrsto. Mi smo pokušali da se vratimo u ritam u poslednjoj četvrtini. Na kraju smo uspeli da izvučemo maksimum i da se vratimo i pobedimo. Ne bih nikoga izdvojio. Tomas 12 dana nije trenirao i ne možeš sve na prevaru. Ova utakmica je bila zahtevna, ali je najbolji deo svoje igre on je ostavio za kraj. Pomogao je, kao i Mozli, kao i Rade Zagorac u odbrani. Ako moram nekoga da izdvojim moj personalni MVP je Markus Pejdž jer je odigrao jako mudro u završnici- rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak se okrenuo sledećoj utakmici, sledi put u Francusku!

"Oni su ozbiljna ekipa, dobra pobeda i idemo dalje na putovanje. Možda si ti u drugoj fazi, ali idemo za Limož imamo dalje borbe, igramo odbranu. Skor kaže 4:0, sledeća utakmica će biti još teža, želim da preživimo ovaj deo sezone jer mnogo putujemo i ne treniramo toliko."

Složio se da je borba u reketu odlučila pobednika:

"Da to je odbrana koja je moj cilj, moderna košarka. Prvih 15 minuta smo bili top, posle prosečni, a onda na kraju jako dobri" -rekao je Trinkijeri.

BONUS VIDEO

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!