Večiti derbi Partizan - Crvene zvezda
Alo Marko Metlas
Večiti derbi Partizan - Crvene zvezda

Alo Marko Metlas

Večiti derbi Partizan - Crvene zvezda, Foto: Alo Marko Metlas

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri posle pobede protiv Crvene zvedze u večitom derbiju, rekao je da je utakmica bila teška, ali da je njegov tim zaslužio trijumf.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli pobedili su Crvenu zvezdu 75:72 u 7. kolu ABA lige.

"Bila je izuzetno teška utakmica. Bilo je veoma teško dobro igrati. Mislim da smo zaslužili pobedu, jer smo u ključnim momentima imali više enegrije. Imali smo dobar start, na kraju druge četvrtine pustili smo ih da se vrate. Sve je bilo fizička tuča. Nismo igrali sjajno, daleko od toga. Nismo pogodili olimpijski bazen, ali smo na energiju i brobu na loptu dobili Zvezdu. Veliki derbi, važna utakmica i pobeda i to je to to", rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije posle meča.

Večiti derbi Partizan - Crvene zvezda

Alo Marko Metlas

Večiti derbi Partizan - Crvene zvezda, Foto: Alo Marko Metlas

Trinkijeri je upitan i da li njegovom timu neodstajalo samopouzdanje u trećoj četvrtini, kada je zakazao šut.

"Mislim da nije stvar nesampouzdanja, jer bismo izgubili utakmicu. Svi smo želeli da igramo bolje, ali kada smo ušli u kontatk, blokada... Nismo se snašlli kako treba. Bilo je teško da uđemo u reket", rekao je Trinkijeri, koji je odgovorio i na pitanje da li će njegov tim uzivati u trijumfu.

U ovakvim "Večitim derbijima" se stvaraju legende, crno-beli bolji posle mnogo muke i litara znoja! (FOTO)

Partizan je u sedmom kolu ABA lige savladao Crvenu zvezdu rezultatom 75:72. Kraj meča. Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 75:72 u sedmom kolu ABA lige. 10' Rezultat je 73:70 i poslednji minut kreće. Filip Čović smanjuje na 73:72. Ne koristi napad Partizan, crveno-beli mogu da pređu u vođstvo. Promašili su!

"Jedna od najvažnijih stvari je da uživaš u životu. Ja sam u tome najgori, nadam se da su moji igrači bolji", zaključio je.

BONUS VIDEO:

Mitrović: Zaslužili smo pobedu protiv Ukrajine