Andrea Trinkijeri
aba-liga.com
Andrea Trinkijeri

aba-liga.com

Andrea Trinkijeri, Foto: aba-liga.com

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe u duelu sa Megom. Uprkos pobedi u četvrtfinalu Superkupa ABA lige, italijanski stručnjak je imao zamerke na ponašanje svojih igrača.

Partizan samleo Megu za plasman u polufinale Superkupa u Zagrebu! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 19:19 Partizan u polufinalu očekuje poednika meča Crvena zvezda - Primorska koji počinje u 20 časova. Partizan - Mega, Foto: aba-liga.com Utakmicom između košarkaša Partizana i Mege otvareno je ovogodišnje izdanje ABA Superkupa koje se održava u Zagrebu.

"Na početku smo igrali kao na dizel pogon, sporo, teško... Mega je dobro parirala snagom i odbranom u prvoj četvrtini", rekao je Trinkijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

Dodao je i da je ekipa bolje odigrala drugu i treću deonicu.

"Napravili smo dobru prednost, a onda smo bili... Sramota... U poslednjoj četvrtini nismo poštovali naš rad, bilo je baš loše. Na tome moramo da radimo. Ne možemo da kažemo "e, sada je dosta". Svaki dan smo u rudniku, moramo da budemo bolji, da izgledamo kao ekipa", istakao je Trinkijeri.

On je poželeo sve najbolje Megi i treneru Dejanu Milojeviću.

"Oni su baš simpatična ekipa koja igra sa nekim idejama i ja to poštujem. To je mlada ekipa koja se bori, biće uvek teško igrati protiv njih", istakao je Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana