Primorska - Partizan
KK Partizan
Primorska - Partizan

KK Partizan

Primorska - Partizan, Foto: KK Partizan

 

Kraj. Partizan je izgubio u Kopru od ekipe Primorske rezultatom 68:56. Nakon niza uspešnih rezultata, Trinkijerijeva ekipa je zabeležila poraz u drugom kolu ABA lige.

Primorska - Partizan

KK Partizan

Primorska - Partizan, Foto: KK Partizan

10' Gordić ponovo neuspešan za tri poena, jasno je da nema više šanse za crno-bele. Pokazuje tim iz Kopra da će biti vrlo neugodan domaćin cele naredne sezone, na kraju - 68:56.

9' Smanjio je Partizan u jednom trenutku na manje od 10 razlike, ali ekipa iz Kopra ne dopušta ni za trenutak crno-belima da se ponadaju. Vratili su rezultat na 66:54. 

Jedan od najboljih driblera sveta, premlad je otišao u Kinu, sad se vraća u - grad Milano!

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 19:23 Fantastičan igrač. Janik Karasko, Foto: AP/David Vincent Bio je jedan od najboljih igrača madridskog Atletika, a onda je nakon jedne slabe polusezone odlučio da napusti špansku prestonicu i karijeru nastavi u Kini.

7' Gordić je pogodio samo jedno od tri bacanja, imao je priliku da ozbiljnije vrati Partizan u igru. Trenutno je 62:51.

Primorska - Partizan

KK Partizan

Primorska - Partizan, Foto: KK Partizan

6' Smanjuje Zagorac dvojkom na 12 razlike, možda ima nade za Partizan. 60:48.

5' Sada više ni inače solidnom Pejnersu ne ide, promašio je čist zicer, trenutno je 60:46.

3' Zagorac je trojkom vratio iole neizvesnosti, ali ubrzo se nastavila agonija sa još promašaja. Partizan još nije primio poen, smanjio je na 14 poena razlike, međutim i dalje je to prevelika prednost Slovenaca.

ČETVRTA ČETVRTINA

10' Užasan Partizan i u trećoj četvrtini, sada je 56:39 za slovenački tim. Trinkijeri je veoma iznerviran, čini se da igrači ne sprovode nijednu njegovu zamisao u delo. Ostalo je još samo deset minuta, a +17 za Primorsku.

8' Odbrana Partizana je zakazala po ko zna koji put, 52:34 je za Koprane. Crno-beli u napadačkoj igri slični, statično to sve izgleda.

Andrea Trinkijeri

ALO Foto: Marko Metlas

Andrea Trinkijeri, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

5' Teško se može do rezultata sa igrom poput Partizanove, sada je 16 razlike. Crno-beli beživotni, sve je manje vremena da proigraju i pokušaju da okrenu rezultat.

2' Ne vidi se nijednog trenutka ozbiljniji pomak u igri Partizana, Trinkijeri je opet zatražio tajm-aut. Primorska prvi put ide na +10, rezultat je 42:31.

Drugo poluvreme je počelo.

Prvo poluvreme je završeno. Partizan gubi u Kopru rezultatom 36:28 u okviru drugog kola ABA lige.

10' Bledo poluvreme Partizana, domaćin ide na veliki odmor sa osam poena prednosti.

8' Vraća Primorska stvari na svoju vodenicu. Sada je 30:24, ali Partizanova igra je takva da je moglo da bude mnogo gore za crno-bele.

Zbog sudijske odluke odveo ekipu u svlačionicu! Albanci ga isprovocirali, nastali neslućeni događaji (VIDEO)

AUTOR: 021/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:09 Nemile scene u Italiji. Lalatović prekida utakmicu, Foto: Youtube/www021rs Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u prvenstvu da odmere snage sa italijanskom Brešom, ali meč nije završen zbog provokacije albanskih navijača, posle čega je odlučeno da se utakmica ne nastavi.

6' Idu na pravi način crno-beli u ovim trenucima, brže se kreću u odbrani, manje vremena Slovenci imaju za organizaciju napada. Smanjili su Beograđani na 25:22.

3' Partizan se budi trojkama, Pejners drži crno-bele sa aktivnim rezultatom, trenutno je 25:19. On je najefikasniji u gostujućoj ekipi, sada je to razlika koju će Trinkijerijevi puleni pokušati da stignu u prvom poluvremenu.

DRUGA ČETVRTINA

10' Prva četvrtina je završena prednošću Primorske, rezultat je 22:14 nakon prvih deset minuta. Energetski Partizan jako slab i to je najveći problem Trinkijerijeve ekipe u ovoj deonici.

6' Partizan igra protiv vrlo raspoloženog protivnika, trenutno je 20:9 za Slovence. Heris drži domaću ekipu, Trinkijeri i dalje ne uspeva da pronađe taktiku.

3' Loš početak Partizana, crno-beli gube 10:3 posle nepuna tri minuta meča, odmah je reagovao Trinkijeri tajm-autom.

18:00 Meč je počeo.

17:40 Zanimljivo je u dvorani 20 minuta pred meč. 

Dvorana: Bonifika arena, Koper

Sudije: Sreten Radović, Uroš Nikolić, Vladan Šundić

Primorska: Holt, Heris, Čakarun, Barič, Kosi, Lazić, Marinković, Hodžić, Jagodić-Kuridža, Dimec, Šiško, Vončina

Trener: Jurica Golemac

Partizan: Volden, Zagorac, Pejdž, Gordić, Parahovski, Jaramaz, Miletić, Veličković, Birčević, Janković, Pejners, Mozli

Trener: Andrea Trinkijeri

On nema mogućnosti da se bori, sudeći po prva dva meča - izgubljeno je

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 16:28 Sledeće sezone se mogu obrnuti stvari. Miloš Teodosić, Foto: Alo/Vladimir Marković Španski plejmejker Serhio Rodrigez nastavio je da dominira terenima u Evroligi i približio se Milošu Teodosiću po broju asistencija. Rodriges je u svojem 236.

Košarkaši Partizana od 18 časova gostuju ekipi Primorske u meču drugog kola regionalne ABA lige.

Andrea Trinkijeri

KK Partizan

Andrea Trinkijeri, Foto: KK Partizan

Izabranici Andree Trinkijerija još uvek ne znaju za neuspeh ove sezone, pa će protiv slovenačkog šampiona tražiti nastavak pobedničke serije.

Crno-beli su novajliju u ligi ove godine već jednom savladali i to u polufinalu ABA Superkupa (91:77), kada je odličan bio Rašon Tomas sa dabl-dabl učinkom.