ZVEZDA SA SKOROM 6-13 GOSTUJE U MADRIDU Trener Zvezde naglasio šta će biti glavni cilj meča sa Realom

Duel sa Kraljevskim klubom zakazan je za 18 časova.

Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Foto: KK Crvena zvezda

Ne da se Zvezdi da avionom stigne do Madrida ovog januara.

Crveno-beli su pred sutrašnji meč sa Realom autobosom morali od Valensije, gde su poraženi od istoimenog domaćina 71:91, na put ka glavnom gradu Španije.

Duel sa Kraljevskim klubom zakazan je za 18 časova.

Ni za ovaj meč trener Dejan Radonjić ne može da računa na Lojda, Noka, Simonovića i Simanića, koji su ostali u Beogradu.

- Prethodna dva dana iskoristli smo analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi, a to je meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije. Mi sa druge strane želimo i trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču sa Valensijom. Tu mislim na "mekani ulaz" u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval, koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić u najavi meča.

Real ima skor 13-6, dok Crvena zvezda ima skor 6-13.

Po završetku meča sa Realom ekipa Crvene zvezde vraća se u Beograd, a onda slede pripreme za još jednu izazovnu nedelju i dve utakmice u kratkom vremenskom intervalu sa Barselonom i Mornarom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

  • Korisnik: Mirsad
    18/01/2021 - 14:45
    Dokle bre više da gubite. Neki igrači nisu kvalitet i zato je to tako.Lazić Hol, itd.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA