KK Partizan KK Crvena zvezda
KK Partizan NIS
KK Partizan KK Crvena zvezda

KK Partizan NIS

KK Partizan KK Crvena zvezda, Foto: KK Partizan NIS

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je u večerašnjoj pobedi nad Partizanom zadovoljan samo rezultatom.

- Važno je pobediti. Važna pobeda, možda je ovako i sladje. A, da sam zadovoljan nešto preterano, možda samo rezultatom. Bez povoda smo dali Partizanu priliku da se vrati u utakmicu - rekao je Obradović za Arenu.

Crveno-beli su vodili većim delom utakmice, a Partizan je na kraju imao šut za pobedu.

- Mislim da nije bila toliko kvalitetna utakmica, više je rezultatski bila zanimljiva. Mnogo smo grešaka pravili, pogotovo u odbrani. Umor je prisutan zbog prethodne dve nedelje, dva dupla programa u Evroligi, što je moglo da se vidi u našoj koncentraciji - kazao je Obradović.

KK Partizan KK Crvena zvezda

KK Partizan NIS

KK Partizan KK Crvena zvezda, Foto: KK Partizan NIS

On je izrazio nadu za što brži povratak navijača na tribine.

- Nije prava atmosfera. Stalno se nadamo da ćemo ponovo da vidimo navijače koji su sigurno najbolji na svetu - istakao je trener Crvene zvezde.

Posebno je istakao da je ABA liga prioritet Zvezde.

- Nama je najvažnija ABA liga, ona je prioritet. Održali smo tu prednost. Dobro je to što smo pobedili i ovde - naveo je Obradović.

Zvezda će u sledećoj utakmici igrati u Evroligi protiv Efesa, a Obradović je rekao da je to jedna od najboljih ekipa u takmičenju i da njegov tim "nema šta da izgubi" i da će igrati hrabro.

PROČITAJTE JOŠ: