Andrea Trinkijeri
KK Partizan
Andrea Trinkijeri

KK Partizan

Andrea Trinkijeri, Foto: KK Partizan

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je rekao da je njegova ekipa izgubila od Tofaša zbog loše prve četvrtine. Beogradski tim je poražen sa 82:72, na gostovanju u Turskoj.

Partizan porazom u Bursi dodatno zakomplikovao situaciju oko prolaska dalje! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 13.11.2019. 20:14 Partizan je lider Grupe B sa skorom 5-1, ima pobedu više od Venecije, a dve od Tofaša. Tofaš - Partizan, Foto: KK Partizan KRAJ UTAKMICE! Partizan je doživeo drugi uzastopni poraz u Evrokupu! 10' Utešna trojka Pejdža za 80:72, a Mehija svojim košem postavlja konačan rezultat 82:72!

"Čestitam Tofašu, odigrali su veoma dobru utakmicu i zasluženo su pobedili. Odigrali smo veoma loše u prvoj četvrtini koja nas je koštala toga da celu utakmicu jurimo njihovu prednost. Vratili smo se, smanjili razliku na 5, ali nismo imali energije da završimo posao", rekao je Trinkijeri.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

On je konstatovao da tim nije igrao dobro.

"Trenutno nismo u najboljem momentu sezonu iz mnogo razloga, ali to nije izgovor. Čak i kada smo imali loš dan kao danas, uspeli smo da zadržimo razliku ispod 13 poena, koliko je iznosila naša pobeda u Beogradu i to je jedina dobra stvar u večerašnjem meču, uz učinak Uroša Trifunovića koji nam je nešto pružio", istakao je Trinkijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

Trifunović se prvi put našao u timu Partizana od povratka sa pozajmice u Mega Bemaksu i za nešto više od 18 minuta na parketu ubacio je 7 poena, uz po skok i asistenciju.

BONUS VIDEO:

Nemanja Gordić posle velike pobede Partizana nad Lokomotivom!