Nikola Jokić i Meloun
AP Photo/Craig Mitchelldyer
Nikola Jokić i Meloun

AP Photo/Craig Mitchelldyer

Nikola Jokić i Meloun, Foto: AP Photo/Craig Mitchelldyer

Šef stručnog štaba Denver Nagetsa, Majk Meloun, prokomentarisao je učinak Nikole Jokića u nacionalnom timu Srbije na Mundobasketu u Kini!

PROČITAJTE JOŠ:

Meloun nije hteo da kritikuj bivšeg selektora Srbije i njegov način na koji je koristio Jokića, ali je istakao da se srpski centar oseća srećnim što se vratio u zonu komfora:

"Mislim da je Srbija odigrala razočaravajuće u Kini. Jokića su koristili na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe... Mislim da je Nikola veoma uzbuđen i srećan što je posle takvog iskustva došao u Denver u kojem se oseća komforno u vezi svega. Kako ga koristimo, na koji način... Ovo nije kritika prema Srbiji i Đorđeviću", rekao je Meloun, a prenosi novinar BSN Denvera Herison Vind.

Solidni brojevi u statistici Jokića nisu pomogli Srbiji na Mundobasketu, Meloune se dopada u kakvom stanju je stigao u Denver:

"Saša Đorđević je strašan trener. Ali, mislim da je Nikola uzbuđen zbog povratka ovde. Sviđa mi se u kakvoj je fizičkoj spremi, ali još više i u mentalnoj", rekao je Meloun.

Nikola Jokić neće igrati u prvoj pripremnoj utakmici Denver Nagetsa protiv Portlanda u sredu ujutru! 

BONUS VIDEO

Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Tofaša!