KK Partizan KK Crvena zvezda
KK Partizan NIS
Kori Volden

Instagram/printscreen

Kori Volden, Foto: Instagram/printscreen

Navijači Partizana ne mogu da se pomire olako sa činjenicom da je Kori Volden prešao direktno iz crno-belog u crveno-beli tabor. Srećom po Voldena, zbog pandemije koronavirusa na tribinama nema navijača, jer bi u suprotnom sinoć bio pod strahovitim pritiskom sa tribina, ovako je bez uvreda i zvižduka na njegov račun bio psihološki rasterećen i odigrao jednu od najboljih utakmica od dolaska u srpsku košarku, postigao je 16 poena (4/8 trojke), a dodao je i četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Ko će dobiti naredni derbi?

 

Pristalice crno-belih su napravile specijalan transparent na kom brutalno vređaju Voldena, a posle meča fotografija se masovno šeruje na društvenim mrežama.

- Javna kuća je crvena, lojalnost zlatna, novac samo papir, ku..a Kori Volden, pisalo je na transparentu.

Amerikanac je posle prekida i poništavanja prethodne sezone, zbog pandemije koronavirusa, odlučio da pređe u Crvenu zvezdu. Volden je tako ušao u grupu, koju za sada čine ukupno 52. košarkaša i osam trenera, koji su tokom karijera bili članovi i crveno i crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

MaKaKi

24.11.2020 08:52

jel se ova poruka odnosi i na Dangubica,ili su njega zaboravili....

Djoka

24.11.2020 09:41

Da sačekamo da Zvezda bude domaćin i vidimo transparente posvećene Nemanji Dangubiću. Kada naši sportski savezi ( naročito fudbalski i košarkaški ) kazne domaćine i finansijski i oduzimanjem bodova, klubovi će imati mnogo više pravih a ne plaćemih navijača. Da Predsednik Partizana , ako sme, objasni kako je transparent postavljen i ko ga je i kada uneo.

Mladen

24.11.2020 09:50

Dokle će mediji davati publicitet, prostor ovim huliganima i njihovom navodnom mišljenju ? E baš me zabole šta su poručili grobari i delije zajedno, bez razlike....sport treba vratiti u okvire normalnosti, pristojnosti, po meri ljudi koji vole sport, košarku, a ne graditi atmosferu u društvu i sportu po meri ovih huligana.