Milan Tomić
Alo/Vladimir Marković
Milan Tomić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je duel protiv FMP-a u Železniku dobra uvertira za plej-of.

PROČITAJTE JOŠ:

VEĆ SADA SE ZNA! Evo gde će košarkaši Zvezde igrati utakmice Evrolige! CSKA, Real, Efes i ostale dočekaće OVDE!

ZBOG KOSOVA ĆEMO ISTUPITI IZ ABA LIGE Dodik jasan i odlučan - PRIŠTINA NE SME DA UČESTVUJE U TAKMIČENJU

OVAKO GOVORI LEGENDA! BJELICA OTVOREN O SVEMU "Hajde da se ne ložimo!" Izjasnio se - NE TREBA NIKOG TERATI DA IGRA ZA REPREZENTACIJU

"Prvi meč protiv FMP-a, koji smo dobili, pokazao je sve ono što smo najavljivali, a posebno sada nakon odigranih sedam kola u grupi. FMP je izuzetno spremna i talentovana ekipa koja puno trči i ratnički nastrojena, ekipa koja ima svoj kvalitet. Moramo da odigramo izuzetno dobru utakmicu i da odgovorimo na agresivnu igru, koja je njihov zaštitni znak", rekao je Tomić za klupski sajt.

Trener crvreno-belih istakao i da njegovi igrači ne smeju da dozvole padove u igri.

"Zato ponavljam po ko zna koji put, pristup mora da bude pravi. Ne sme da bude padova, a ova utakmica će biti dobra uvertira za plej-of koji je sve bliži. Pozivam i naše navijače da dođu na meč jer će sigurno videti dobru utakmicu", rekao je Tomić.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić, bivši igrač FMPa-a, istakao je da će meč u Železniku bitii veliki izazov.

"Moramo da odigramo utakmicu maksimalno ozbiljno, da odgovorimo na fizičku igru koju FMP gaji vec dugo godina unazad i da se pridržavamo dogovora. Ova utakmica dolazi možda i u pravom trenutku za nas jer se bliži plej-of i upravo ovakvi mečevi sa ekipama koje imaju iskustva igranja i jačih utakmica iz regionalne lige nas ocekuju u doigravanju. U dobrom su raspoloženju, u prethodnom kolu su pobedili Borac u Čačku, što nije nimalo lako, ali naš cilj se zna", rekao je Dobrić.

Črveno-beli su vodeći tim u grupi A sa skorom 7-0, dok FMP ima šest pobeda i jedan poraz.

Meč između košarkasa FMP-a i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Železniku.