GENERALNI SEKRETAR KSS POSLE FIBA IZBORA Tomašević: Nisam razočaran, čestitam Demirelu

Tomašević se zahvalio svima koji su ga podržali tokom kampanje

Dejan Tomašević
Dejan Tomašević, Foto: Alo/Marko Metlaš

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević čestitao je Turgaju Demirelu na izboru za prvog čoveka FIBA Evropa i poručio je da će i u budućnosti nastaviti da se zalaže za pozitivne promene u košarci.

Demirel je danas u Minhenu ponovo je izabran za prvog čoveka FIBA Evrope i na toj funkciji ostaće do 2023. godine.

ZVEZDA LAKO SA "KLONFERIMA" Bez Čovića i Riversa do devete pobede

Jedan od kandidata u ovim izborima bio je Tomašević, koji nije dobio dovoljnu podršku delegata Generalne skupštine.

IZGUBLJENI U PREVODU! Saša Đorđević se ponovo oglasio povodom slučaja "Nakić", na pogrešan način se vodi borba, ovo je prava istina!

"Tokom karijere sam naučio da su porazi, baš kao i pobede, sastavni deo sporta kojim se bavim i da treba iz obe situacije izvući ono dobro, pozitivno, i nastaviti dalje uzdignute glave. Tako i sada, želim da čestitam Turgaju Demirelu na reizboru za predsednika FIBA Evropa i da mu poželim sve najbolje tokom narednog mandata", rekao je Tomašević za sajt KSS.

Tomašević se zahvalio svima koji su ga podržali tokom kampanje.

STIŽE SAOPŠTENJE IZ PODGORICE Budućnost se oglasila posle Skupštine ABA lige u Banjaluci!

"Zahvalio bih se predsedniku KSS Predragu Daniloviću, mojim saradnicima i velikom broju ljudi koji su verovali u moj program. Nema mesta razočaranju, već samo optimizmu, jer je moja kandidatura bila samo početak i prvi korak ka promenama na bolje koje su neophodne zarad daljeg razvoja košarke. Nastaviću da se zalažem za razvoj košarke kako u Srbiji, tako i u Evropi", rekao je on i dodao da želi da savezi u regionu podignu saradnju na viši nivo.

MORAMO OSTATI STRPLJIVI I FOKUSIRANI Andrea Trinkijeri istakao šta će presuditi utakmicu protiv Novog Pazara!

"To moja misija od koje ne odstupam, bez na obzira na trenutnu funkciju ili poziciju. U narednom periodu ću se fokusirati na žensko Evropsko prvenstvo, čiji je Srbija domaćin, kao i na Svetsko prvenstvo za košarkaše u Kini, jer su ta takmičenja naš trenutni prioritet", zaključio je Tomašević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi