Partizan
Alo/V.Marković
Partizan

Alo/V.Marković

Stefan Janković u prodoru, Foto: Alo/V.Marković

Četvrta četvrtina, pobeda Asvela.

Nisu uspeli crno-beli da načine veliki preokret. Solidno su se držali u poslednjoj deonici, ali je francuski tim vrlo sigurno finiširao.

Čak šest igrača Partizana imala su dvocifren učinak - najefikasniji je bio Džok Lendejl sa 12 poena, dok je debitant Stefan Janković dodao 11, kao i Pejdž, Marinković i Nikolić, dok je Gagić upisao 10 poena.

Partizan

Alo/V.Marković

Partizan - Asvel, Foto: Alo/V.Marković

Treća četvrtina, 67:54 za Asvel.

Posle prvih pet minuta bolje igre Francuza, usledila je fenomenalna serija Partizana od 10-0 (poeni Lendejla, Pejdža i Marinkovića) i crno-beli su prišli na sjajnih 55:49.

Međutim, atmosfera sa tribina nije pretvorena u dalju dramu, naprotiv. Asvel se trgao, zaigrao bolje i poenima Slotera i Bilana ponovo je pobegao na "+9". Na sve to, Kaudi u finišu vraća na "+13".

Druga četvrtina, 48:37 za Asvel.

Partizan je nastavio slabo da igra u odbrani. Francuzi poenima Kalnietisa i Kaudija stižu do zabrinjavajućih 31:22.

Partizan

Alo/V.Marković

Gagić pod kosem, Foto: Alo/V.Marković

U nastavku četvrtine, Kaudi i Nua već su zabeležili dvocifreni učinak, pa su gosti stigli i do 42:30. Užasan period meča prekida Lendejl trojkom u 27. minutu.

Asvel gotovo rutinski privodi prvo poluvreme kraju, s tim što je Gagić imao šansu da u finišu osetni smanji vođstvo od 48:37, ali je sa linije penala bio neprecizan, dok je Si izgubio loptu u ofanzivnom skoku.

Prva četvrtina, 26:20 za Asvel.

Partizan je bio uglavnom u podređenom položaju. Dominira Đorđe Gagić sa 6 poena i 4 skoka, prve poene je upisao i Stefan Janković, praćen ovacijama "grobara".

Amine Nua pravi najveće probleme crno-belima sa 7 poena.

Dobro veče i dobrodošli na tekstualni prenos utakmice Partizan - Asvel na portalu Alo!

Partizan se ozbiljno naoštrio da pred svojom publikom zabeleži drugu pobedu u Evrokupu.

Crno-beli će biti pojačani dojučerašnjim košarkašem Crvene zvezde, Stefanom Jankovićem, a interesantno je da će u timu Asvela igrati Demarkus Nelson, bivši igrač crveno-belih.

Partizan

Alo/V.Marković

Nenad Čanak, trener Partizana, Foto: Alo/V.Marković

Komentari (1)

Zoran CZZG

23.10.2018 21:05

Hahahahaha,najbolji igrač Janković,kod nas ni u prvih dvanest,ukraden igrač,karma je čudo,a šta vas tek još čeka....avangarda....hahahahaha